Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тунинг на Брава по руски
Collapse
X
-
Дано тоз матор да върви по-добре от 2,5 V6..... щото 2,5 съм карал на 156 и съм разочарован! Пък таз братушка колко пари е "изляла" в таз Брава.... Хич не го слуша главата /май/! Ама шапка му свалям де, тук в БГ май неа чак такъв проект - двигател, купе, интериор, музики, спирачки ...... Респект Така се прави - с пара, пък квото не стане с пара, прави се с много параТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
vsd написа:С риск да ме линчувате, не смятате ли че е малко безмислено да се хвърлят толкова много пари по тази кола.От вътре не ми харесва как се връзва тапицираното табло с оригиналната черна пластмаса, уредите също не се връзват.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Обърнете внимание на темата за фаровете.Там колата е с друга броня,без задни дръжки,БЕЗ 1.6 16 V.Колкото до интериора.Задните кори не са направени и мисля че на снимките колата не е довършена и ще се оправят тези дребни недостатаци.Иначе колата е зверски добра.Много ме впечатлиха най вече фаровете,изродски.Евала на момчето.На това се казва тунинг.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар