Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Претапициране на вратите с кожа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Претапициране на вратите с кожа

:D
    Прикачени файлове
    Fiat Coupe 2.0 20v Turbo

Много добре се е получило колега, евала :D
    Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
    Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

Какви пари излезе цялата магия ?
      PUNTO GT LOVER
      http://muscle-damage.com/

Коментар

bestlap написа:
        Какви пари излезе цялата магия ?
        25 лева кожа и лепило
        Fiat Coupe 2.0 20v Turbo

Коментар

супер се е получило!!! можели само да обесниш какво ползва да закрепиш тапицираните часи за корите
          който разбира на ФИАТ се спира FIAT BRAVO 1.9 100TD

Коментар

djo8 написа:
            супер се е получило!!! можели само да обесниш какво ползва да закрепиш тапицираните часи за корите
            Плзвах силикондоста трудна се оказа тази смяна
            Fiat Coupe 2.0 20v Turbo

Коментар

А, откъде взе кожата ? И сваля ли пластмасовите части, за да се получи толкова скрито мястото на сглобка ?
              FIAT Punto '94, 1.1 Petrol

Коментар

YAROSHKH написа:
                А, откъде взе кожата ? И сваля ли пластмасовите части, за да се получи толкова скрито мястото на сглобка ?
                Ами трябва да се разглоби цялята кора на частир доста трудно беше кожата е от подлеза на ЖП гарата
                Fiat Coupe 2.0 20v Turbo

Коментар

а някой пробвал ли е примерно на вратата да го направи на 2 цвята ама не да са над дръжката и под дръжката различни цветовете ами някаде през средата примерно ? извинявам се ако го има показано или пак го задавам като въпрос
                  ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                  Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                  Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Става обаче преди това трябва шивач да ти зашие двете парчета а когато тапицираш ще си нагласиш кадето искаш да се разделят цветовете.А ако предварително го разкроиш и после се шие ще е по лесно.
                    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

преди година и аз направих моята така ,много добре се получава :D но аз облепих и кората на 5-тата врата и стана невероятно добре
                      Прикачени файлове

Коментар

Колеги кажете как изпъвате кожата по облите части на корите без да се получават гънки.Мн готино се е получило на колегите които са проявили инициативата да си тапицират сами.Някъква специална кожа ли се купува ?
                        Fiat Tipo
                        Corsa b комби !

Коментар

pecata разгледай тази тема, интересна е, и се научават доста полезни неща. Кожата, до колкото разбрах, трябва да е тънка и без подплата. От там насетне, лепила и/или силикон, и сръчност, доста сръчност. Мен също ми харесва как е станало при колегите, ама ме е страх да се хвана, да не си прецакам колата.
                          00' Bravo 105 JTD

Коментар

nikolce написа:
                            pecata разгледай тази тема, интересна е, и се научават доста полезни неща. Кожата, до колкото разбрах, трябва да е тънка и без подплата. От там насетне, лепила и/или силикон, и сръчност, доста сръчност. Мен също ми харесва как е станало при колегите, ама ме е страх да се хвана, да не си прецакам колата.
                            ами колега аз си купя една кора за 10лв и ще пробвам първо на нея.Ако стане я слагам и продължавам с другите.
                            Fiat Tipo
                            Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
                              nikolce написа:
                              ами колега аз си купя една кора за 10лв и ще пробвам първо на нея.Ако стане я слагам и продължавам с другите.
                              Да тоцно такава е и моята даще ис подплата Мажещ кожата и кората с лепило момент и като изсъхне лепилото лепиш
                              Fiat Coupe 2.0 20v Turbo

Коментар

Working...
                              X