Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Светещи дръжки на вратите

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Светещи дръжки на вратите

Здравейте колеги,видях едно клипче и ми стана доста интересно как ли ще изглежда фиата вече имам идея как да стане това,мисля да го направя към алармата като се отключи колата и централното да подаде инпулс към реле за време.Тези дни ще го реализирам само ме спира това че незная какво реле да взема и най-вече от къде ? http://vbox7.com/play:c5c6bd60&start=16&r=emb
    Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
    И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
    .

искам да го видя реализирано Успех и пусни снимки !
    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Re: Светещи дръжки на вратите

cs_aleksandar написа:
      Здравейте колеги,видях едно клипче и ми стана доста интересно как ли ще изглежда фиата вече имам идея как да стане това,мисля да го направя към алармата като се отключи колата и централното да подаде инпулс към реле за време.Тези дни ще го реализирам само ме спира това че незная какво реле да взема и най-вече от къде ? http://vbox7.com/play:c5c6bd60&start=16&r=emb
      Нашите дръжки де са подходящи за такова нещо.Видях една PA брава ... пълех шок за сметка на колата от клипа.При нея, вдлъбнатината на дръжката се очертаваот светлината.Не виждам как ще очертаеш твоята.При бравото плафона не светка когато отключиш централното за съжаление.Ако беше с мареа нямаше да се занимаваш с релета.Като цяло ми се струва цигания...Ето нещо което ме кефи(алфа 145)http://s289.photobucket.com/albums/l...s.mp4&newest=1

Коментар

Доста ефектно е на браво един далечен познат има на неговото и преди няколко дни го видях ама тогава имах за какво друго да мисля и просто не ми беше до това да го питам как го е направил,но на следващия ден се замислих как ли ще изглежда моето и мисля доста да се постарая , а не да омазвам полжението и като за началото ще го въжа към плафона е така аз да си го пускам и спирам Иначе съм отворен за идеи и предложения,и искам да попитам някои знае ли горе доло какво трябва да е релето,смисъл даже направо да ми каже от къде да си го купя или къде да търся такова реле за време Поздрави .
        .

Коментар

Проектът е реализиран до някъде.Днес времето ми стигна за направата само на 1 дръжка остана ми само дясната и да си купя тва проклето реле И всичко ще е ОК.Имах сини диоди и за това съм сложил такива но с бели е доста по добре Ето и няколко снимки от производствения процес
          Прикачени файлове
          .

Коментар

Готино е Саше , тря се видиме тия дни да си полафиме
            Punto SX 1.7D -57hp 1996 г. Ex
            Laguna RT 2.2D - 83hp 1995 г. Ex
            Brava SX 1.6 16v - 103hp 1999 г. Ex
            Laguna RT 1.9DTI - 98hp 1998 г. Driving
            Убий скороста - Спаси дете!

Коментар

kokss написа:
              Готино е Саше , тря се видиме тия дни да си полафиме
              Когато кажеш стига да съм свободен тогава
              .

Коментар

Колата е ROVER 416SI Ето линк към темата:http://roverclub-bg.com/forum/viewto...F0%FA%E6%EA%E8
                ROVER 214SI '99 103hp
                HONDA CIVIC '99 90hp

Коментар

cs_aleksandar написа:
                  Проектът е реализиран до някъде.Днес времето ми стигна за направата само на 1 дръжка остана ми само дясната и да си купя тва проклето реле И всичко ще е ОК.Имах сини диоди и за това съм сложил такива но с бели е доста по добре Ето и няколко снимки от производствения процес
                  и кога светят? Като отвориш вратата ли?
                  FIAT Bravo Club Plovdiv
                  Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                    cs_aleksandar написа:
                    и кога светят? Като отвориш вратата ли?
                    Когато както се включи плафона,но тези дни ще взема модул и ще го направя към алармата
                    .

Коментар

Working...
                    X