Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за Турбо+Кулер+Електроника на FIAT BRAVO 1.9JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

иначе с чипа колата сега дърпа на голф 150 коня,оставам го 2 коли и малко зад мене ,но неме задоволчва това и затова рещих за по голчмо турбо и кулер

Коментар

Дърпа 5 голфа по 150.Колега, всички взели участие в темата до тук, сме карали/карат такава кола и знаят, какво може.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

blajetoo написа:
        Иначе турбо и кулер като цена горе доло коло излизат,и от какво стават за да се монтират
        Ми не знам твойта турбина ГТ1444 дали е със същия фланец като на jtd105 ГТ1544.Ако е същия, аз поне не се сещам за турбина, която можеш да използваш директно без да се преправят фланци.Ето виж фланците на ГТ1544.Кулер си вземи примерно този http://tuning-parts.bg/browse/product/id/80/ или подобен като размер.Сегашният кулер е доста малък 295х202х62мм и е сложен на кофти място.С челния кулер ще ти се удължат доста турбо пътищата,тъй като входа и изхода на кулера са от двете му страни.Като сложиш и по-голяма турбина ще се получи лаг.Те хората нарочно са сложили това сешоарче ГТ1444 да се развърта по-бързо и силата му е към 2500 оборота.След 3000-3200 вече е зле.Не си казал ВНТ ли ще е турбината или не?Нова или втора ръка?Какъв ти е бюджета?Тия неща трябва да са ти ясни
        Прикачени файлове

Коментар

blajetoo написа:
          иначе с чипа колата сега дърпа на голф 150 коня,оставам го 2 коли и малко зад мене
          Това ще се направя че не съм го чел Въобще изказвания от сорта не са критерий за качеството на даден чип/мап. Сега да не кажеш че усещаш колата като да е 150 коня и 320нм Ако искаш да знаеш в момента как е колата иди на дино или пък се замери 0-100км/ч и на 400м с подходяща апаратура. Така и така си тръгнал силов тунинг да правиш трябва да знаеш от къде тръгваш нали?

Коментар

Точно за това пуснах таз тема щото не ми са ясни тея настройки.И ми казаха че ако словжа по голяма турбина и кулер и настройка на колата,би трябвало да тръгне още.За това пуснах тази тема за да ми разясните от каде да почна или кам кой да се насоча.А относно биуджета ми е кам 1000лв.

Коментар

Working...
            X