Колеги,как стои въпроса с монтирането на турбина на 650куб. с въздушно охлаждане ?Като цяло никаде не мога да намеря информация и подробни снимки на такъв фиат със сменен двигател.Имам един такъв и се чудя какво да го правя?Гледах разни с двигатели от 1.9 tdi на пежо до мотор на yamahaR1.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
126p+Turbo
Collapse
X
-
Re: 126p+Turbo
Skunkmstr написа:Колеги,как стои въпроса с монтирането на турбина на 650куб. с въздушно охлаждане ?Като цяло никаде не мога да намеря информация и подробни снимки на такъв фиат със сменен двигател.Имам един такъв и се чудя какво да го правя?Гледах разни с двигатели от 1.9 tdi на пежо до мотор на yamahaR1.
-
Tqnkata написа:общо взето дали ще издържи целия двигател.Колега ако искаш перформънс тунинг си купи нещо по силничко и тогава действайИ кучето гледало как се коли прасе ама не става касапин!
Коментар
-
Skunkmstr написа:Tqnkata написа:общо взето дали ще издържи целия двигател.Колега ако искаш перформънс тунинг си купи нещо по силничко и тогава действайТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
http://forum.126p.info/index.phpПриятно четене.И аз по едно време се бях зарибил по малките Фичовци,но добре че се отказах.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар