ии бебито имах преди едни компактни 4 бутални брембота баш за такъв диск 288,,,ам ги разкараха за колегата аз на мойто тъпо съм с 225 сликове на 17 тъй че влизат
Колко е висока гумата, излиза ли извън калника или е прибрана И ако качиш една снимка да видим стойката цена няма да имаш :P
ии бебито имах преди едни компактни 4 бутални брембота баш за такъв диск 288,,,ам ги разкараха за колегата аз на мойто тъпо съм с 225 сликове на 17 тъй че влизат
Точно тях имам в предвид,ако може и да са като нови -няма да има грешка. :DДо колкото знам на 20В турбо май си излиза сериино с тях
20V Турбо излиза серийнo с 304мм Дискове и 4 бутално брембо, което е по-голямо от това за което 1912 говори. За справка снимката на Niko_boev
Точно тях имам в предвид,ако може и да са като нови -няма да има грешка. :DДо колкото знам на 20В турбо май си излиза сериино с тях
20V Турбо излиза серийнo с 304мм Дискове и 4 бутално брембо, което е по-голямо от това за което 1912 говори. За справка снимката на Niko_boev
И него няма да го върнем! пак влиза в 15 ка даже е за предпочитане.
uno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
trabant 601 69'
За бравото 18" си влизат без проблем, много по голям калник от на пунтото :D Колеги някой случайно да има джанта 16" на 9J да пробвам да видя дали ще влезе на пунтото за София ???
За бравото 18" си влизат без проблем, много по голям калник от на пунтото :D Колеги някой случайно да има джанта 16" на 9J да пробвам да видя дали ще влезе на пунтото за София ???
Ако минаваш през Варна ще го оредим джантите са свалени 4 броя борбет Т 16 ки 9 джаула и четерите и са ет 35 !! с гуми 225/40/16
uno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
trabant 601 69'
Ако минаваш през Варна ще го оредим джантите са свалени 4 броя борбет Т 16 ки 9 джаула и четерите и са ет 35 !! с гуми 225/40/16
Колега точно на теб мислех да пиша лично съобщение, но като видях, че си от Варна и се отказах, здраве да е Мойте са 17" на 7J, ЕТ 35 с фланци 6мм и е ок, само отзад при товар има проблем, но не е болка за умиране, и понеже 17" са си големи за пунто си мислех за 16", но да пробвам на 9J, другия варианр е да ги сменя с 16" на 7,5J, но ще го мисля лятото, живи и здрави Ако има някой от София и има свободни 1-2 часа може да пробваме като затопли малко времето :D
Коментар