Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

18-ки нa Bravo

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

1912 написа:
    ии бебито имах преди едни компактни 4 бутални брембота баш за такъв диск 288,,,ам ги разкараха за колегата аз на мойто тъпо съм с 225 сликове на 17 тъй че влизат
    Колко е висока гумата, излиза ли извън калника или е прибрана И ако качиш една снимка да видим стойката цена няма да имаш :P
    Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

bebito^^^ написа:
      1912 написа:
      ии бебито имах преди едни компактни 4 бутални брембота баш за такъв диск 288,,,ам ги разкараха за колегата аз на мойто тъпо съм с 225 сликове на 17 тъй че влизат
      Точно тях имам в предвид,ако може и да са като нови -няма да има грешка. :DДо колкото знам на 20В турбо май си излиза сериино с тях
      20V Турбо излиза серийнo с 304мм Дискове и 4 бутално брембо, което е по-голямо от това за което 1912 говори. За справка снимката на Niko_boev
      Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
      Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Коментар

DJ_STIVAN написа:
        bebito^^^ написа:
        1912 написа:
        Точно тях имам в предвид,ако може и да са като нови -няма да има грешка. :DДо колкото знам на 20В турбо май си излиза сериино с тях
        20V Турбо излиза серийнo с 304мм Дискове и 4 бутално брембо, което е по-голямо от това за което 1912 говори. За справка снимката на Niko_boev
        И него няма да го върнем! пак влиза в 15 ка даже е за предпочитане.
        uno turbo 1.3 i.e' 86
        renault 19 1.8 16v
        uaz 469 4.0 turbo
        renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
        trabant 601 69'

Коментар

215/35/18 на Браво ХГТ с окачванеДори с 2ма отзад много рядко опира при големи неравности и по-бърза скорост

Got nos?

Коментар

Какъв е модела на тази джанта Имаш ли снимка да видим предницата :P Иначе е много готино евала колега

Коментар

Novitec N8 би трябвало да е. Уникална джанта
              ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
              Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
              Jet Black E46 M3

Коментар

injekciona написа:
                Novitec N8 би трябвало да е. Уникална джанта
                Да точно така Novitec N8, 7,5J ET35

Коментар

За бравото 18" си влизат без проблем, много по голям калник от на пунтото :D Колеги някой случайно да има джанта 16" на 9J да пробвам да видя дали ще влезе на пунтото за София ???
                  punto HGT

Коментар

didich написа:
                    За бравото 18" си влизат без проблем, много по голям калник от на пунтото :D Колеги някой случайно да има джанта 16" на 9J да пробвам да видя дали ще влезе на пунтото за София ???
                    Ако минаваш през Варна ще го оредим джантите са свалени 4 броя борбет Т 16 ки 9 джаула и четерите и са ет 35 !! с гуми 225/40/16
                    uno turbo 1.3 i.e' 86
                    renault 19 1.8 16v
                    uaz 469 4.0 turbo
                    renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
                    trabant 601 69'

Коментар

bebito^^^ написа:
                      didich написа:
                      Ако минаваш през Варна ще го оредим джантите са свалени 4 броя борбет Т 16 ки 9 джаула и четерите и са ет 35 !! с гуми 225/40/16
                      Колега точно на теб мислех да пиша лично съобщение, но като видях, че си от Варна и се отказах, здраве да е Мойте са 17" на 7J, ЕТ 35 с фланци 6мм и е ок, само отзад при товар има проблем, но не е болка за умиране, и понеже 17" са си големи за пунто си мислех за 16", но да пробвам на 9J, другия варианр е да ги сменя с 16" на 7,5J, но ще го мисля лятото, живи и здрави Ако има някой от София и има свободни 1-2 часа може да пробваме като затопли малко времето :D
                      punto HGT

Коментар

за да вкараш 9j na punto иска да са Ет15 с гума 195/40/16 или 195/45/16 ! на по големи неравности ще опира но иначе неса много проблемни
                        Прикачени файлове

Коментар

Ти си с пунто МК1, аз искам да пробвам на МК2, предполагам, че има разлика, пък било тя и минимална ??
                          punto HGT

Коментар

sUkI написа:
                            215/35/18 на Браво ХГТ с окачванеДори с 2ма отзад много рядко опира при големи неравности и по-бърза скорост
                            Тия джанти заменят или продават ли се? Поздрави ! за да не е спам ето и моите 205/40/17
                            Прикачени файлове

Коментар

sUkI написа:
                              Тия джанти заменят или продават ли се? Поздрави ! за да не е спам ето и моите 205/40/17
                              Прикачени файлове

Коментар

Working...
                              X