недеи че ще ме изгонат от форума :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
18-ки нa Bravo
Collapse
X
-
malta46 написа:аз карам пунто с 17 7,5 ж с гуми 205 40 и няма никви проблеми освен дупкитеpunto HGT
Коментар
-
didich написа:malta46 написа:аз карам пунто с 17 7,5 ж с гуми 205 40 и няма никви проблеми освен дупкитеi don ride fast i fly low
Коментар
-
Малко ще разводниме темата на колегата, но поне сме по темата - ще си говорим за големи джанти Ето я мойта на 17" на 7J, карам и с жигулови фланци 6мм и с по дълги болтове с 6мм Като в една друга тема съм пуснал и снимки, където описвам и малка преработка на болтовете на задните амортесьори, защото гумите опират в тях, ако се карат без фланци.Колега malta46 ти с тая джанта на 7,5J сигурно си с доста по дебели фланци и при теб гума на 215 ще стои по добре, защото и самата джанта ти е малко по широка. Аз предпочитам малко по висока гума за това ще я качвам на 205/45, но само отпред.М/у другото с гуми 215/40 си на +19мм от оригиналния размер 185/55/15, а с 205/45 с +32мм, ще я спъна още повече с тоя увеличен размер на гумите, но .... от студ умри, но газар бъдиpunto HGT
Коментар
-
pecata написа:Едно оранжево купе,то собственика му често продава джанти в форума. Veselin мисля че му беше ника или нещо подобно.Та той беше публикувал снимка в няква тема с купето си на 19-ки.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
за 18ски няма никаф проблем с гуми 35-40 но над 45 вече опира по завои и дупки .. трябва спортно окачване а та цените са уникални......... а ето 19ските на колета тои или е с гума 35 или няма под калници ако прати краино лято и краино дясно с тези джанти аз си режа вените ВЕРТИКАЛНО !!!! а за 1.8 16в 131 кончета на 19ски - това би било смърт !!!dEv # LiFe sTyLe
2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар