Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

18-ки нa Bravo

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

недеи че ще ме изгонат от форума :D

Коментар

BUHALA написа:
      Другото лято ще го качим на 19ки да видим кво ще стане....
      типото или бравото бе адаш?
      FIAT Bravo Club Plovdiv
      Con Asistencia di Veloce

Коментар

за бравото говори 6ото тои ги слага :П

Коментар

globe написа:
          за бравото говори 6ото тои ги слага :П
          не човеци сте с тия джанти просто
          FIAT Bravo Club Plovdiv
          Con Asistencia di Veloce

Коментар

TqnkataТи на Бравото с колко цола жанта си ?
            Fiat Tipo
            Corsa b комби !

Коментар

Tqnkata написа:
              ееее това вече е брутално....аз съм с 17 и осещам как са на предала на допустимуто пък това вече не знам как се кара честно
              Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
              Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
              Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

аз карам пунто с 17 7,5 ж с гуми 205 40 и няма никви проблеми освен дупките
                Прикачени файлове
                i don ride fast i fly low

Коментар

malta46 написа:
                  Колега и аз съм така /мойте са 7J/, но като се качът хора отзад на неравност на пътя задните гуми търкат във вътрешния ръб на калника Мисля отпред да минавам на по висока гума 205/45/17, защото отпред колата е по тежка и с тия наще хубави пътища трябва всеки сезон човек да си изправя джантите.В мобиле.де преди време видях обява на пунто 2 качено на 18", не мисля, че е проблем с гуми 215/35/18 ще стане, но трябва да се кара само на писта за Ф1
                  punto HGT

Коментар

didich написа:
                    malta46 написа:
                    Колега и аз съм така /мойте са 7J/, но като се качът хора отзад на неравност на пътя задните гуми търкат във вътрешния ръб на калника Мисля отпред да минавам на по висока гума 205/45/17, защото отпред колата е по тежка и с тия наще хубави пътища трябва всеки сезон човек да си изправя джантите.В мобиле.де преди време видях обява на пунто 2 качено на 18", не мисля, че е проблем с гуми 215/35/18 ще стане, но трябва да се кара само на писта за Ф1
                    колега прав си мн се криват предните джанти но мисла 4е по одачен вариант т 215 40 на каквито искам да преминавам от идната пролет качи снимка да го видим и твоито коленце !
                    i don ride fast i fly low

Коментар

Малко ще разводниме темата на колегата, но поне сме по темата - ще си говорим за големи джанти Ето я мойта на 17" на 7J, карам и с жигулови фланци 6мм и с по дълги болтове с 6мм Като в една друга тема съм пуснал и снимки, където описвам и малка преработка на болтовете на задните амортесьори, защото гумите опират в тях, ако се карат без фланци.Колега malta46 ти с тая джанта на 7,5J сигурно си с доста по дебели фланци и при теб гума на 215 ще стои по добре, защото и самата джанта ти е малко по широка. Аз предпочитам малко по висока гума за това ще я качвам на 205/45, но само отпред.М/у другото с гуми 215/40 си на +19мм от оригиналния размер 185/55/15, а с 205/45 с +32мм, ще я спъна още повече с тоя увеличен размер на гумите, но .... от студ умри, но газар бъди
                      punto HGT

Коментар

нищо не разваляш колега тя темата си е за джанти :D пък и аз продавам фиата вече :П

Коментар

pecata написа:
                          Калниците на купе и браво нямат нищо общо.Купе съм виждал с 19-ки и то даже тук в форума,едно оранжево.
                          Къде е това чудо бе колега аз как не съм го видял Yellow_Flash_Colorz_PDT_30
                          Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Едно оранжево купе,то собственика му често продава джанти в форума. Veselin мисля че му беше ника или нещо подобно.Та той беше публикувал снимка в няква тема с купето си на 19-ки.
                            Fiat Tipo
                            Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
                              Едно оранжево купе,то собственика му често продава джанти в форума. Veselin мисля че му беше ника или нещо подобно.Та той беше публикувал снимка в няква тема с купето си на 19-ки.
                              Ако знаеш коя е темата моля те дай линк за да го видя и аз това животно Поздрави
                              Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

за 18ски няма никаф проблем с гуми 35-40 но над 45 вече опира по завои и дупки .. трябва спортно окачване а та цените са уникални......... а ето 19ските на колета тои или е с гума 35 или няма под калници ако прати краино лято и краино дясно с тези джанти аз си режа вените ВЕРТИКАЛНО !!!! а за 1.8 16в 131 кончета на 19ски - това би било смърт !!!
                                Прикачени файлове
                                dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Working...
                                X