Гумите са 225/40/18
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
18-ки нa Bravo
Collapse
X
-
Сигурно ще сподели, но когато ги продаде Той колегата май е с пружини свалящи поне 50мм като гледам. Иначе няма начин да не опират, освен ако окачването не е като на лагерна количка... Ако бяха с гуми 205 може ама с тия 225 работата не е на добре, ще изяде ръба отзад с оригинално окачване, отпред ще опира по корите, а може и да обърне някой калник :DFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
Гъзарията иска жертви Не , че ме интересува дали опира и т.н. .. колата има страхотна стойка с някакви такива огромни джанти ..Супер е ..Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..
Коментар
-
NqKvo_GaDno написа:Джантите като модел са красавци , но според мен на бравото стоят несъизмеримо с всичко останало и изобщо с размерите на колата и калниците Според мен на бравото дори 17-ките са му големи , а какво остава 18 ...Най-добре 16-ти номерPeugeot 307 2.0i ГИ
ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp
Коментар
-
Тая кола е с някакъв много интересен тунинг. Жалко е, че не съм я виждал?!Боядисани са някои детайли по такъв начин ,както и аз бих искал да направя, браво!!!За джантите...сами по себе си са уникални, но на мен също не ми се вързват с фиатчето. Подкрепям колегите за 16-ки с ниско окачване, но с тези 18-ки и то по шибаните, пловдивски павета...не ми се мисли!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар