........
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НОВИЯ ФЕИС НА ТИПОТО
Collapse
X
-
milko il4ev написа:нимога да сложа снимкитеFiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..
Коментар
-
Колега , имам както и много добри впечатления , така и много лоши .. и съм длъжен да си споделя мнението ..Не е компетентно , но .. всеки има вкус и правно на мнение Както споменах и в скайп - предницата ми хареса , основно заради престилката/lip-a на предната броня .. доста добре седи.Мерси за информацията ,в скоро време може и аз да имам нещо подобно на моя .. зависи как ще го снабдя Критиката ми е не към капака или петата врата .. ами само към едно малко нещо - Ауспуха.Задния отвор на Типо е тесен , и единственото нещо което би било добре е "КЮНЕЦ" , с единичен накрайник (за препоръчване кръгъл нали) , защото както и сам забелязваш - 2 пръчки , каквито и да са , ако не са по-малки или по-приближени , седят на различно ниво (по-високо и по-ниско един от друг) ииии просто не е правилно , не е красиво.Поздравления за свършената работа по капака (начина по който се спуска напред и към фаровете) , и за предната броня ..Отзад също е много добре изчистен , но ауспуха наистина ми бърка в здравето :DСподелих си мнението Поздравления отново.Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..
Коментар
-
Интересно ми е да псоделиш по подробно как си го напавил това с ел отварянето на багажника.Капака мн ми харесва,както и изчистения багажник.Номера също си има място,не седи като фърлен с вилата.Неможах да разбера от снимките номера има ли направено осветление на бронята?Аспуха и на мен не ми харесва.По салона барано ли е нещо ?Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар