Момчета трябват ми снимки на интериорен тунинг на типо,искам да видя хората къде са намерили място за монтаж на мониторче по таблото,да го видя направено как стои.Търся ама или съм смотан или незнам какво да напиша в гугъл.Помагайте.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Снимки на интериорен тунинг?
Collapse
X
-
lithrone
Re: Снимки на интериорен тунинг?
pecata написа:Момчета трябват ми снимки на интериорен тунинг на типо,искам да видя хората къде са намерили място за монтаж на мониторче по таблото,да го видя направено как стои.Търся ама или съм смотан или незнам какво да напиша в гугъл.Помагайте.
-
И двата варианта ми се струват неадекватни. За 1...за никога не бих си затворил парното.За 2....как мислиш, че ще може да се гледа в тоя монитор.нестига ческоростниялост ще пречи ами и ъгала е отвратителен. Трябва да назначиш масажист в колата след всяко клипче да разтрива вратовете на гледащите :DЗащо държиш да е вгравен???
Коментар
-
lithrone
valyotuning написа:Аз съм за първия вариянт!Има достатачно други места от където да топли парното!!!!!!!!!!п.п.скоро и аз мисля да затварям на мойто Пунто тия средните духалки за да сложа 7"навигация Yellow_Flash_Colorz_PDT_11kostadinov.n написа:И двата варианта ми се струват неадекватни. За 1...за никога не бих си затворил парното.За 2....как мислиш, че ще може да се гледа в тоя монитор.нестига ческоростниялост ще пречи ами и ъгала е отвратителен. Трябва да назначиш масажист в колата след всяко клипче да разтрива вратовете на гледащите :DЗащо държиш да е вгравен???
Коментар
-
Идеята е само и единствено газарийка нищо повече.Не искам стоящ защото ми се ди грозно (лично мнение),вграден няма да го свалям всеки пък и по трудно ще се открадне.Може би ще е горе,почти съм набавил необходимите пластмаси върху който да почна да работя по вграждането,че ако не стане както трябва да не остана без духалки и панел с врътки.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар