Колата е Алфа Ромео 166 2.4 JTD 136hp 1999 година (SOHC 10V common rail)В момента турбината (GT2256V) работи на налягане от 1.5 бараПодобренията са фронтален интеркулер: http://vbox7.com/play:171ad159По-големи въздуховоди.Кранче за налягането на турбото.Генерация на 76мм: http://vbox7.com/play:f9ee41baИ естествено ремап.Aвтомобила се ползва за ежедневка и не целя нqкакви състезателни резултати с него. За напред ще продължаваме да го развиваме до където може.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Alfa Romeo 166 2.4 JTD VRP
Collapse
X
-
emzo написа:Хъх, преди малко имаше още постове ама са хванали пътя Романе, интересно ми е, по окачването нещо мислиш ли да променяш ?'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
Коментар
-
lithrone
Roman написа:emzo написа:Хъх, преди малко имаше още постове ама са хванали пътя Романе, интересно ми е, по окачването нещо мислиш ли да променяш ?
Коментар
-
Колега евала за ентусиазма.Добре са се получили нещата.Ако искаш още мощност сложи си разпръсквачи от Евро3 дюзи(предполагам че ти си с Евро2 дюзите или се бъркам),сложи си 1800 баров рейл сензор,вдигнете налягането в рейла ама до към 1600 бара да не даде фира помпата по някое време.Гледах оригинален софт на кола като твойта и се учудих че е почти 1:1 с този на JTD105.Даже адресите на повечето карти са същите. Колко ти е макс горивото(мг/и) сега?Прати ми един лог на ЛС да видя как се справя Алфата.Интересно ми стана.
Коментар
-
janyboy написа:Колега евала за ентусиазма.Добре са се получили нещата.Ако искаш още мощност сложи си разпръсквачи от Евро3 дюзи(предполагам че ти си с Евро2 дюзите или се бъркам),сложи си 1800 баров рейл сензор,вдигнете налягането в рейла ама до към 1600 бара да не даде фира помпата по някое време.Гледах оригинален софт на кола като твойта и се учудих че е почти 1:1 с този на JTD105.Даже адресите на повечето карти са същите. Колко ти е макс горивото(мг/и) сега?Прати ми един лог на ЛС да видя как се справя Алфата.Интересно ми стана.'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM