колеги .днес говорих по тлф с една фирма за Chip tuning(Megachips) за линеата .обещават ми мощност от105 на 138 кс .а въртящият момент от 300 на 350 Нм . даже и намаляване на разхода на горивото .за мощноста може да се вярва но за разхода .съмнявам се и ме уверяват че нямало нищо страшно за мотора аз смятам да си карам колата поне 5-6 години още ако я чипнеме може ли да ми направи повреди в мотора за в бъдеще и искат ми 500лв за Chip tuning а уверяват ме че били най добрите в дизел мотора след Rudolph Diesel Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Chip tuning за дизел мотор
Collapse
X
-
Да ти пратят един лог на чипната линеа със същия двигател, за да се види колко гориво пръска, за какво време и т.н. Тогава можеш да прецениш горе долу дали конете които са ти казали отговарят. Иначе да, ако са некадърни могат да ти счупят мотора, ако си разбират от работата няма да има проблеми.
Коментар
-
naskobg написа:При мен на Бравото, докъто беше чипнато (сега му махнах файла, защото мисля да го давам на дъщерята) разходът наистина падна.Linea .2009 .1,6 Mjet Emotion
ESP ASR CC HH MSR 6AB
Коментар
-
pixelbs написа:naskobg написа:При мен на Бравото, докъто беше чипнато (сега му махнах файла, защото мисля да го давам на дъщерята) разходът наистина падна.
Коментар
-
emzo написа:Има из интернет описано така бегло за горивните таблици, прочети малко и ще се увериш Като цяло мапвай, хич не го мисли, тъкмо ако ти е омръзнала колата, ще започне да те кефи отново.Не разбрах къде е тази фирма ? Ти живееше в Турция или бъркам ?Linea .2009 .1,6 Mjet Emotion
ESP ASR CC HH MSR 6AB
Коментар
-
naskobg написа:pixelbs написа:naskobg написа:При мен на Бравото, докъто беше чипнато (сега му махнах файла, защото мисля да го давам на дъщерята) разходът наистина падна.Linea .2009 .1,6 Mjet Emotion
ESP ASR CC HH MSR 6AB
Коментар
-
pixelbs написа:emzo написа:Има из интернет описано така бегло за горивните таблици, прочети малко и ще се увериш Като цяло мапвай, хич не го мисли, тъкмо ако ти е омръзнала колата, ще започне да те кефи отново.Не разбрах къде е тази фирма ? Ти живееше в Турция или бъркам ?Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар