Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптичен тунинг на фиат типо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оптичен тунинг на фиат типо

Колеги преди седмица се сдобих с мъника на типото 1.1 двигател, та сега се чудя от къде мога да си купя някакви джунджурийки. Фарове, спойлери, прагове, антикрило, стопове и все ей такива готинки да са. Поне на визия да го докарва.п.п. Аз съм от Бургас ако има нещо в околността или онлайн най добре. Благодаря предварително

Никой ли незнае ?

Коментар

Така гледам, че си писал, че е 89та, можеш са сложиш новата маска с новите фарове, оригинални халогени ако нямаш антикрило има на една морга до бургас, но не е най якия модел
      '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
      '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Благодаря ти колега, а дали ще може да се пригодят от новия модел на стария ? И ако може така да ми кажеш ориентировъчно къде да я диря моргата ?

Коментар

Фаровете стават,нo личнно на мен "новите" фарове не му седят добре,ако можеш да го направиш да мяза на "седичи" ще е по добре.
          Прикачени файлове

Коментар

Колега ,лично мое мнение е, че Типо-то си е най-красиво в заводския си вид...Едни добри джанти и ниско окачване и става много готино!!!Слагаш едни бели мигачи ,едно спойлерче и си готов...Един съвет - не се занимавай с други брони...Най-много преговете от Седичи...Има и един пакет ,Provocatione ,но мисля ,че няма да го намериш...Освен ако някой не ти го направи...ПП:Виж ми гаража ,не е слагано нищо излишно и смея да твърдя ,че изглежда доста добре колата...Сега планирам едно окачване да сложа ,за да се снижи, но ще видим кога ще е...
            Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
            Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
            EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Днес си взех бели мигачи (Франц бургас 30 лв) направо му смени предницата, но така и не намерих къде колегата е видя крилото, защото задницата е незавършена.

Коментар

smallix написа:
                Днес си взех бели мигачи (Франц бургас 30 лв) направо му смени предницата, но така и не намерих къде колегата е видя крилото, защото задницата е незавършена.
                Дай някоя друга снимчица ,за да дадем някой друг съвет... Обаче първо ги смали до 800х600 иначе няма да се качат...
                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Аз съм на мнението горе-долу на Предаторси.Брони и прагове на седичи,едни хубави джанти,да се отвори визията и едно хубаво антикрило на петата врата.Белите мигачи са си задължителни.Виж също стоповете на Предаторси.Червени като на седичи. От там нататък всичко е или скъпо или не стои добре.
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                    ... От там нататък всичко е или скъпо или не стои добре.
                    И аз това имах в предвид...Типо-то не е Голф ,та всичко да му отива... Има много малко неща на пазара в БГ за Типо и смея да твърдя ,че са гола вода...И аз мислех някога за други брони ,а-у ,ама с течение на времето се убедих ,че 90% са грозни и не се вписват изобщо в линията на колата...Иначе си мисля ,че ако колата е с ниско окачване ,добри джанти ,то едни раздувки на калниците ,тип Интеграле ,много ще му вървят...http://www.fiattipo.eu/info_provocatione.php Ето един тунинг кит за Типо ,но на мен лично ми идва малко претрупано...Иначе идеята е добра ,за тези раздувки ,но да бяха в стил Интеграле ,а не заоблени... Всъщност са два кита ,като вторият е по-скромен...Има и други нещица в сайта ,които може да се взаимстват...За съжаление май няма как да се поръча от този сайт...Гледам цените са в DM...

Коментар

Не му слагай повече от това .. според мен и праговете са излишни , моето ще го докарам до тук и толкова .. мисли за интериор там където ще ти е удобно ..

Коментар

виж как сам си направил мойто прагове от седичи,фиатски джанти,
                        Прикачени файлове
                        fiat tipo 1.6mi 75k.c 1994
                        alfa 145

Коментар

Присъства леко затруднение обиколих моргите но седичи йок в Бургас или поне там където ги знам. Нещо онлайн пазари няма ли за такива части ?На колегата budged колата се е получила доста добре

Коментар

Predatorsi написа:
                            Колега ,лично мое мнение е, че Типо-то си е най-красиво в заводския си вид...Едни добри джанти и ниско окачване и става много готино!!!Слагаш едни бели мигачи ,едно спойлерче и си готов...Един съвет - не се занимавай с други брони...Най-много преговете от Седичи...Има и един пакет ,Provocatione ,но мисля ,че няма да го намериш...Освен ако някой не ти го направи...ПП:Виж ми гаража ,не е слагано нищо излишно и смея да твърдя ,че изглежда доста добре колата...Сега планирам едно окачване да сложа ,за да се снижи, но ще видим кога ще е...
                            мда Predatorsi е прав много ! Влез в гаража и виж моито !
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

За това какво ще кажеш?
                              Прикачени файлове
                              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Working...
                              X