Ще помоля колегите които имат такиви уреди да ударят едно рамо и да кажат как най-лесно и от къде можем да прекараме мъркуча за уреда без да го прескрипем и т.н.и как ще е най-правилно да с върже след турбината или преди смукателния (според мен тук)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бустметър на JTD - инсталация
Collapse
X
-
Аз първоначално го бях вързал на мъркуча на гейт-а.Там обаче ще ти показва само какво налягане прави турбината без да отчита евентуални загуби след нея(кулер,въздуховоди).Сега съм го вързал на въздуховода от кулера към колектора.Срязал съм маркуча и сложих една алуминиева тръба,на която съм навил щуцера за бууст-а.Така ми показва какво е реално налягането ,което влиза в колектора.
Коментар
-
janyboy написа:Аз първоначално го бях вързал на мъркуча на гейт-а.Там обаче ще ти показва само какво налягане прави турбината без да отчита евентуални загуби след нея(кулер,въздуховоди).Сега съм го вързал на въздуховода от кулера към колектора.Срязал съм маркуча и сложих една алуминиева тръба,на която съм навил щуцера за бууст-а.Така ми показва какво е реално налягането ,което влиза в колектора.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар