Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

едно въпросче волана от фиат купе дали става на фиат браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

едно въпросче волана от фиат купе дали става на фиат браво

купих си волан от фиат купе и ме интересува дали ще пасне на бравото ми някаде из нета видях снимка и заради това си го купих и без да го пробвам го дадох да го тапицират стана мн гъзарски ако някои знае на4ин да помага мн мн малко не влиза мн малка част от мм не пасват щлиците някои някакви идеи

Аз се чудя на типо дали става,ама щом на браво не става,може и аз да нямам късмет.
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Коментар

ами колегата от когото го взех волана ми каза че става а пук а някадеиз нета разглеждах снимки и видях 4е става

Коментар

колега има ли някакво развитие пасна ли волана, че и аз мисля да купувам да знам дали ще пасне!?
        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

И аз чакам развитие да видя дали и аз да взимам.
          Fiat Tipo
          Corsa b комби !

Коментар

ами колеги немога да го слойа още след няколко дни ще продбваме със един приател и ще пиша пак но все пак някой ако е правил такава интервенция помагайте моля

Коментар

колеги, няма как да стане!!! дори и да стане интервенцията няма да е много малака, казвам го от личен опит, все пак става въпрос за волан ... мисля че каквато и да е интервенция е излишна за да няма грешки после!!! Та ... от Купе на Браво няма да стане за колегите които питат за Типо нямам идея .... моя съвет е ако искате да сменяте волана ... търсете такъв от Брав ХГТ ... на мен лично много повече ми харесва ... другото което съм чувал но не съм пробвал и виждал също е че от Пунто ГТ ... волана става на Браво , а ГТ-тата има някой със същия волан като на Купе .... на вънешен вид става въпрос.
              ...The Path Of Excess Leads To The Tower Of Wisdom...

Коментар

Цялата работа е да влезне в шлиците,няма ли там съвпадение-много здраве.
                Fiat Tipo
                Corsa b комби !

Коментар

от Купе на Браво няма да влезе пробвал съм какво ли не ... най лошото е че шлиците не са алуминиеви като на много автомобили и неможеш да ги набиеш на пръта което е някакво решение но и това не бих направил.
                  ...The Path Of Excess Leads To The Tower Of Wisdom...

Коментар

таай колеги вече съм със нов волан кожен перфетен волана го претапецирах и със малко труд и мн мн търпение стана измъчихме се и стана който кза че няма да пасне има мн поздрави от мен

Коментар

togo89 написа:
                      таай колеги вече съм със нов волан кожен перфетен волана го претапецирах и със малко труд и мн мн търпение стана измъчихме се и стана който кза че няма да пасне има мн поздрави от мен
                      Ми дай някакви снимки и поясни как си го направил...
                      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

togo89 написа:
                        И сега ще кажеш,че не сте побългарили нищо ли за да стане?
                        Fiat Tipo
                        Corsa b комби !

Коментар

Working...
                        X