купих си волан от фиат купе и ме интересува дали ще пасне на бравото ми някаде из нета видях снимка и заради това си го купих и без да го пробвам го дадох да го тапицират стана мн гъзарски ако някои знае на4ин да помага мн мн малко не влиза мн малка част от мм не пасват щлиците някои някакви идеи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
едно въпросче волана от фиат купе дали става на фиат браво
Collapse
X
-
колеги, няма как да стане!!! дори и да стане интервенцията няма да е много малака, казвам го от личен опит, все пак става въпрос за волан ... мисля че каквато и да е интервенция е излишна за да няма грешки после!!! Та ... от Купе на Браво няма да стане за колегите които питат за Типо нямам идея .... моя съвет е ако искате да сменяте волана ... търсете такъв от Брав ХГТ ... на мен лично много повече ми харесва ... другото което съм чувал но не съм пробвал и виждал също е че от Пунто ГТ ... волана става на Браво , а ГТ-тата има някой със същия волан като на Купе .... на вънешен вид става въпрос....The Path Of Excess Leads To The Tower Of Wisdom...
Коментар
-
togo89 написа:таай колеги вече съм със нов волан кожен перфетен волана го претапецирах и със малко труд и мн мн търпение стана измъчихме се и стана който кза че няма да пасне има мн поздрави от менFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар