Понеже вече една година си карам колата с 9j и гуми 215/40/16 който са доволно разпънати и влизам много често юнашката по завой мога да кажа, че няма никакъв проблем. А по въпроса дали ще опират ще разбереш като ги сложиш и покараш. При мен опираха на ръба на калника който се завива към купето (навътре). Та въпросния ръб го изрязох с ракетата, поле една хубава битомна изолацийка и сега нямам проблем освен ако не кача 4 4овека и се разклатим яко на някоя неравност Да уточня, че говоря за Hyundai Coupe със спортни пружини.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
9J джанта ?
Collapse
X
-
...
Колега аз на моето браво съм му сложил 16/9j със гуми на 195/45 и седи доста добре, но гумите ми опираха доста сериозно във вътрешния ръб на калниците, сложих по 4 тампона на пружина но непомогнаха много, та взех и изкривих ръба нагоре като преди това го нацепих лекичко със флекса през около 2 см. и след това намазах със BODY за прагове да не хваща ръжда дет съм рязал, но пак опират но е по-безобидано, защото преди като опираше режеше от гумите, а сега само лекичко търка в тях..... това е от моя страна, да но съм бил полезен, а относно това дето казват колегите че ако е опъната гумата е опасно мисля, че не е савсем вярно защото моите са бая опънати и от време на време дърпам по някоя ръчна и неми се е отлепяла гумата от джантата (да чукан на дърво), а то при ръчната, мисля че натоварването е по-голямо от колкото в завоиой.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар