Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Tuning проект на Fiat BRAVA

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вземи смени мотора за начало Да имаш с какво да го носиш тоя тухлинг
    '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
    '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Джантите са яки колега, а не ми е ясно защо някой като каже колата му е 100 коня или по малко сички почвате смени си мотора няма за ко да даваш пари да и слагаш джанти или брони?Защо да не си я направи човека ами да сменя мотор ? Защото е малолитражка ли ? Само коли с голям мотор ли трябва да се правят да изглеждат добре ?Според мен няма значение колко коня ти е колата за да и сложих прагове и брони и примерно от 14 цола да минеш на 15 цола ! Всички искат да си направят колата да изглежда добре и да им доставя удоволствие да си я гледат , за какво трябва да се делят колите на кубици и коне ?
      ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
      Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
      Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Grisha_bravo написа:
        Джантите са яки колега, а не ми е ясно защо някой като каже колата му е 100 коня или по малко сички почвате смени си мотора няма за ко да даваш пари да и слагаш джанти или брони?Защо да не си я направи човека ами да сменя мотор ? Защото е малолитражка ли ? Само коли с голям мотор ли трябва да се правят да изглеждат добре ?Според мен няма значение колко коня ти е колата за да и сложих прагове и брони и примерно от 14 цола да минеш на 15 цола ! Всички искат да си направят колата да изглежда добре и да им доставя удоволствие да си я гледат , за какво трябва да се делят колите на кубици и коне ?
        до тук добре 4 джанти по 110 лева = 440 4 гуми по 140 лева =480 лева общо около 920 лева
        Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
          до тук добре 4 джанти по 110 лева = 440 4 гуми по 140 лева =480 лева общо около 920 лева
          зависи ако сложи гуми втора ръка за по 70лв парчето Аз лично карам с такива от по 80лв ама държат по не повече от два месеца с моите пиленета и ръчни
          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
            WhitePower написа:
            зависи ако сложи гуми втора ръка за по 70лв парчето Аз лично карам с такива от по 80лв ама държат по не повече от два месеца с моите пиленета и ръчни
            е верваи ми трябва да си многу ... за да си купиш чистак нови жантера за една кофа пара и да си туриш карани гумета карал съм с гуми втора ръка и се зарекох нещо - НИКОГА ПОВЕЧЕпо добро от новата гума няма след 2 рата година гумата вече не е гума останалото след това си е компромисмоого ми е добре караш 2-3 години , гумата стане на пластмаса и махаш , хем окачването се пази , хем спирачен път има , хем сцепление
            Power Under Pressure

Коментар

Не съм казвал да дава пари за нови джанти , мисля че който и да е и с каквато кола да е има право да вложи пари в колата си без значение дали е нещо с повече коне или не е . Нищо лично към теб Орлине , ама и ти имаше избор дали да вземиш пунтото и да налееш пари в него или да вземиш нещо по добро ама избра да налееш пари . Евала за което .Не искам да се караме с тебе и да спорим , но мисля че съм прав .
              ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +

Коментар

WhitePower написа:
                карал съм с гуми втора ръка и се зарекох нещо - НИКОГА ПОВЕЧЕпо добро от новата гума няма след 2 рата година гумата вече не е гума останалото след това си е компромисмоого ми е добре караш 2-3 години , гумата стане на пластмаса и махаш , хем окачването се пази , хем спирачен път има , хем сцепление
                мда и аз компромис не правя примерно със зимните... задължително 4бр чисто нови Goodyear ULTRA GRIP 7+ за близо 500лв предвид че са 14"...ама за летните да купя адските 205/45/16...за по 180лв парчето да отида на някой полигон и да ги съсипя за 20 минути...не мерси...ако ми предстои важно пътуване обикновено си купувам някой по запазени и така...иначе немога им насмогна...а и какво като е с нови джанти и аз моите ги взех нови...зависи и за какво си използваш колата ако ще караш с 200... определено гадните гуми не са вариант...ако ще се учиш как се дрифти с кола с предно е друго вече еле с дизеляк като мене а и надявам се не съм "мноу..." че съм си купил чисто нови джанти и гуми втора ръка... че 80 процента от хората които познавам и са истински ентусиасти на тема колите си и шофирането им и изтезанието им карат по подобен начин...
                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Гриша , не се сещам за друка кола която за тези пари да върви така иначе бих я взел а и срама да паднеш от 1.4 8V е по голям от колкото 2.0 или 3.0 турбо
                  Power Under Pressure

Коментар

Колеги нали предната броня от "Мареа" си пасва идеално на мястото. Или трябва да има някакви добавки

Коментар

Май имаше някакви разминавания с калниците. Потърси имаше такава тема преди време.
                      ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                      Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
                      Jet Black E46 M3

Коментар

Орлине нямам нищо против пунтото ( ако си ме разбрал така не е ) . Както по горе казах ти си решил да налееш пари в пунтото и си налял , момчето иска да даде пари за брони и джанти ами да даде . Дано да ме разбереш какво искам да кажа .Извинявам се на автора на темата и ако се считат за спам постовете ми .

Коментар

както казаха колегите по-горе по-добре първо да започнеш от джанти и може би спортно окачване ако си навит и след това брони и прагове.тука в Габрово има едно браво с абартов пакет и с обикновени ръждясали железни джанти и вярвай ми отвратително е.бронята от мареа никак не е лош вариант имаше някъде такава тема намери я едни казваха че не пасва други казваха че пасва.Успех с проекта
                          Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Rich_Kid написа:
                            Колеги нали предната броня от "Мареа" си пасва идеално на мястото. Или трябва да има някакви добавки
                            Колега няма проблям да сможиш броня от МарИя на Брава.....всички дупки за болтовете пасват.Проблема е, че отвора за гумата на калника за МарИя (с големия мигач) е различен от този на Брава и Браво (новото HGT е с голям ямигач). Та ти можеш да си сложиш без проблем бонята но края на И няма да легне на правилното нясти и ще се получи "Щръбка"

Коментар

Благодаря колеги за инфото ще го имам в предвит. И друго да питам, че не съм много запознат до колко големи джанти мога да сложа????

Коментар

205x30x18 205x40x17 205x45x16
                                фиат мареа 103 понита
                                спринтер 122 понита
                                пасат с 90 умрели понита

Коментар

Working...
                                X