Вземи смени мотора за начало Да имаш с какво да го носиш тоя тухлинг
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Tuning проект на Fiat BRAVA
Collapse
X
-
Джантите са яки колега, а не ми е ясно защо някой като каже колата му е 100 коня или по малко сички почвате смени си мотора няма за ко да даваш пари да и слагаш джанти или брони?Защо да не си я направи човека ами да сменя мотор ? Защото е малолитражка ли ? Само коли с голям мотор ли трябва да се правят да изглеждат добре ?Според мен няма значение колко коня ти е колата за да и сложих прагове и брони и примерно от 14 цола да минеш на 15 цола ! Всички искат да си направят колата да изглежда добре и да им доставя удоволствие да си я гледат , за какво трябва да се делят колите на кубици и коне ?ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Grisha_bravo написа:Джантите са яки колега, а не ми е ясно защо някой като каже колата му е 100 коня или по малко сички почвате смени си мотора няма за ко да даваш пари да и слагаш джанти или брони?Защо да не си я направи човека ами да сменя мотор ? Защото е малолитражка ли ? Само коли с голям мотор ли трябва да се правят да изглеждат добре ?Според мен няма значение колко коня ти е колата за да и сложих прагове и брони и примерно от 14 цола да минеш на 15 цола ! Всички искат да си направят колата да изглежда добре и да им доставя удоволствие да си я гледат , за какво трябва да се делят колите на кубици и коне ?Power Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:до тук добре 4 джанти по 110 лева = 440 4 гуми по 140 лева =480 лева общо около 920 леваRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:WhitePower написа:до тук добре 4 джанти по 110 лева = 440 4 гуми по 140 лева =480 лева общо около 920 леваPower Under Pressure
Коментар
-
Не съм казвал да дава пари за нови джанти , мисля че който и да е и с каквато кола да е има право да вложи пари в колата си без значение дали е нещо с повече коне или не е . Нищо лично към теб Орлине , ама и ти имаше избор дали да вземиш пунтото и да налееш пари в него или да вземиш нещо по добро ама избра да налееш пари . Евала за което .Не искам да се караме с тебе и да спорим , но мисля че съм прав .ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Коментар
-
WhitePower написа:карал съм с гуми втора ръка и се зарекох нещо - НИКОГА ПОВЕЧЕпо добро от новата гума няма след 2 рата година гумата вече не е гума останалото след това си е компромисмоого ми е добре караш 2-3 години , гумата стане на пластмаса и махаш , хем окачването се пази , хем спирачен път има , хем сцеплениеRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Орлине нямам нищо против пунтото ( ако си ме разбрал така не е ) . Както по горе казах ти си решил да налееш пари в пунтото и си налял , момчето иска да даде пари за брони и джанти ами да даде . Дано да ме разбереш какво искам да кажа .Извинявам се на автора на темата и ако се считат за спам постовете ми .ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Коментар
-
както казаха колегите по-горе по-добре първо да започнеш от джанти и може би спортно окачване ако си навит и след това брони и прагове.тука в Габрово има едно браво с абартов пакет и с обикновени ръждясали железни джанти и вярвай ми отвратително е.бронята от мареа никак не е лош вариант имаше някъде такава тема намери я едни казваха че не пасва други казваха че пасва.Успех с проектаAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Rich_Kid написа:Колеги нали предната броня от "Мареа" си пасва идеално на мястото. Или трябва да има някакви добавки
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар