slavmaster написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Затъмняване стоповете на Fiat Bravo
Collapse
X
-
На мен ми се наложи да си сменям преди време "бялата светлина" за "задна" и не съм се заглеждал по подробно,но останах с впечатлението че е една крушка от 21W, и си помислих че проблема е нещо в самия фар(нещо като светловод,решетка, такъв проблем очаквах) пък то какво се оказа .Сега да си правя ли извода че лампата която трябва да ме известява за изгорели крушки не работи или трябва да са и трите изгорели?
Коментар
-
slavmaster написа:На мен ми се наложи да си сменям преди време "бялата светлина" за "задна" и не съм се заглеждал по подробно,но останах с впечатлението че е една крушка от 21W, и си помислих че проблема е нещо в самия фар(нещо като светловод,решетка, такъв проблем очаквах) пък то какво се оказа .Сега да си правя ли извода че лампата която трябва да ме известява за изгорели крушки не работи или трябва да са и трите изгорели?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
uBaHoBB написа:Доколкото знам Мареа и Брава имат това нещо, а при Браво го няма - както няма и индикация за отворена врата.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар