Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Затъмняване стоповете на Fiat Bravo

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

uBaHoBB написа:
    Колеги, някой би ли ми пратил снимка на някакви затъмнени стопове с фолио ?
    Не се занимавай с глупости, потърси си във форума има много Браво-та коита се прадават на части стоповете им са тонирани фабрично и за 30-40лв. ще се сдобиеш с прекрасен чифт стопове, а твоите ще ги продадеш.Това с фолиото е голяма играчка, ако си мислите че се лепи отгоре и аре свети ама не.Сваля се стопа, разлепя се плесигласа и от вътрешната му страна се подлепя фолиото за да стане като хората и да не ти правят проблеми.danzel-jtd, предното стъкло не се лепи с фолио, едно че ще ти правят проблем, друго е че пречупва светлината под кофти ъгъл и ти ще ти се разкаже играта на очите. Отделно не забравяй че има тунели и се кара и нощно време.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
      danzel-jtd, предното стъкло не се лепи с фолио, едно че ще ти правят проблем, друго е че пречупва светлината под кофти ъгъл и ти ще ти се разкаже играта на очите. Отделно не забравяй че има тунели и се кара и нощно време.
      говоря за въпросния спрей - една ръка и ако стане добре....сега като се замисля после като миеш стъклото с препарат няма ли да измиеш и боичката
      Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Коментар

Re: -

danzel-jtd написа:
        vasko_boy написа:
        здрасти колега отиди в практикер вземи си едно спрейче струва 10лваз мойте така сам си ги праснал и стана добре
        А за предни стъкла става ли,смисъл слабо да е колкото куката да не се заяде или нестава заради пропускливоста си? Към автора - а що не смениш стоповете с новите,ако не нещо бартер с доплащане в някоя морга примерно
        Колега и аз съм мислил много пъти ама ме е страх, защото гледам, че на всяко второ Браво му се потят стоповете, ако не постоянно, то след като е валяло или е минало през автомивка.Та не искам да дам здравите си стопове и да взема запотени..
        Renault Modus 1.2 16v 2006
        Fiat Bravo 1.6 16v 1997 - EX

Коментар

Insane написа:
          А пък аз да ви споделя малко извън темата ... Вчера кара пред мене някво митсубиши еклипс със затъмнени до 100% непропускливост прозорци и на всичкото отгоре Стоповете и светлоотразителите ит зад също..... Натиска спирачка пуска мигач.... трябваше ми няколко секунди за да преценя дали изобщо свети нещо.Немога да разбера какъв е тоя мерак всичко да ви е черно ма***** Вместо да вземете да си подменяте крушките като изгорят и да светят като хората и да са ви чисти и здрави стоповете .... Да не споменавам, че голяма част от Бравотата като натиснат стопа от едната страна светят стоп крушките от другата мигача....
          Колега, не така с лошо!Моята кола е в перфектно състояние!Абсолютно всички светлини си светят, и отпред и отзад!А и аз не искам да си правя стоповете черни като на Мицубишито, а малко по-тъмни - нещо като на Браво след 98-ма!Ако исках да са черни, щях да си взема 1 спрей и да си реша проблема.

Коментар

S_BANKOV написа:
            Това с фолиото е голяма играчка, ако си мислите че се лепи отгоре и аре свети ама не.Сваля се стопа, разлепя се плесигласа и от вътрешната му страна се подлепя фолиото за да стане като хората и да не ти правят проблеми.
            Не си прав приятелю,на параза има такова трансперантно фолио което с пистолет за горещ въздух се работи много лесно и става супер добре.Сега ще потърся снимка на стопове с правени с такова фолио да видиш как стоят.Няма нужда да се отварят стопове/фарове или каквото и да е,начина на работа е същия като фолиото за стъкла,с разликата е че тук ползваш пистолет за горещ въздух за да може да го изпънеш по формата на стопа/фара.
            Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
            KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
            Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Мойте са лепени с трансперантно фолио от външната страна и стана супер, а стоповете са доста по изчанчени и трудни за лепене от стоповете на браво напр. , а намаляването на осветеността е минимално, то и за това се ползва именно трансперантно фолио
              punto HGT

Коментар

Това е желаният от мен ефект!!По нататък като се освободя, ще си търся такова фолио и ще се позанимая.

Коментар

Racer GTКъде го продават това фолио?
                  Fiat Tipo
                  Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
                    Racer GTКъде го продават това фолио?
                    В магазините за автошукариии,модерните в днешно време магазини за евтин тунянк :D
                    Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                    KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                    Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Моите стопове на купето са затъмнени със спрей, но след като се пръснат трябва да се пастират, за да светят хубаво, а и да са лъскави

Коментар

Не съм много в темата но снимката тук е подходяща за моя проблем.Колицата е Браво ЖТД 2001г, знаете и на снимката се вижда много добре как стопа се образува от три полукръга, при мен с странно как че са два, някой има ли идея от какво може да е, явно че не е крушка?

Коментар

От крушката е . Те са по 3 крушки само за габаритната светлина и така се образува кръг
                          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

мерси много сега ще проверя,когато сменях крушката за "задна" не ми направи впечатление че са три.......

Коментар

Точно три са крушките на стопа и от там ти идва проблема.Смени изгорялата и ще засвети както този на снимката.
                              Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Прави бяхте, извинявам се за явно тъпия въпрос.Мерси!

Коментар

Working...
                                X