Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

От Спортинг към ГТ (Дългоочаквания проект)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

JacK`DanielS написа:
    ти хубаво си я снимал ам поне да беше я поизмил малко а на фотошопа може ли да ги миеш и дабеше фанал знамената на ФИАТ не само отчасти еййй като се загледах се сетих че трябва да сменя лайсните вече нее Спортинг
    ами за кога чакаш....
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

JacK`DanielS написа:
      ти хубаво си я снимал ам поне да беше я поизмил малко а на фотошопа може ли да ги миеш и дабеше фанал знамената на ФИАТ не само отчасти еййй като се загледах се сетих че трябва да сменя лайсните вече нее Спортинг
      Ти направо ги сваляй тия ластни без тях е много по яко
      PUNTO GT LOVER
      http://muscle-damage.com/

Коментар

bestlap написа:
        JacK`DanielS написа:
        Ти направо ги сваляй тия ластни без тях е много по яко
        aaa другото ми пунто е без лайни и ми изглежда някакси постно... незнам по ме кефи с лайните (въпрос на вкус)

Коментар

малко новости в темата да издам.... вече пунтака е смъкнат на ниско окачване .. Eibach

Коментар

Утре може и една снимка да бутна ейтака за разнообразие

Коментар

JacK`DanielS написа:
              Утре може и една снимка да бутна ейтака за разнообразие
              Дам дай защото и аз имам такива пружини и мисля и тях да монтирам в скоро време а ти на стандартните амортисьори нали ?
              PUNTO GT LOVER
              http://muscle-damage.com/

Коментар

ами амортисьорите са ми SACHS неса кой знае какво но доста добре се даржът, оплакване нямам

Коментар

онли Кони ис тъ трю
                  Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                    онли Кони ис тъ трю
                    Абе реално не е съвсем така,истината е някои истински койлоувъри.Аз на интегралето съм с Кони и са средна работа,особено задните са пълна скръб.Да не говорим че освен оригиналните пружини от Алфа Ромео 155 Q4 всичко друго е мекица,без значение колко спортно име имат върху себе си П.П.Ако си намерите спортни регулируеми амортисьори OMP вземайте,това е марката която убива Кони .Имах такива задни и в най-твърдо положение бяха 3-пъти по-твърди от конито,обаче единия почна леко да изпуска като го понатоваря мъжката
                    Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

е да де това е ясно ама ако бяха без пари с удоволствие

Коментар

ivanko_rs написа:
                        WhitePower написа:
                        онли Кони ис тъ трю
                        Абе реално не е съвсем така,истината е някои истински койлоувъри.Аз на интегралето съм с Кони и са средна работа,особено задните са пълна скръб.Да не говорим че освен оригиналните пружини от Алфа Ромео 155 Q4 всичко друго е мекица,без значение колко спортно име имат върху себе си П.П.Ако си намерите спортни регулируеми амортисьори OMP вземайте,това е марката която убива Кони .Имах такива задни и в най-твърдо положение бяха 3-пъти по-твърди от конито,обаче единия почна леко да изпуска като го понатоваря мъжката
                        Брат ми е с ОМПта и пружини и амортесиори , не съм очарован с конитата на 70 % натегнати , все пак не искаме каручка е супер стабилна и в същото време не чак толкова твърда иначе факт е че пълно щастие няма , но спортни пружини на обикновенни амортесиори е много зле , хем си милиш че си стабилен , хем като те изметне изведнъж не можеш да я вкараш в пътя
                        Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                          ivanko_rs написа:
                          WhitePower написа:
                          онли Кони ис тъ трю
                          Брат ми е с ОМПта и пружини и амортесиори , не съм очарован с конитата на 70 % натегнати , все пак не искаме каручка е супер стабилна и в същото време не чак толкова твърда иначе факт е че пълно щастие няма , но спортни пружини на обикновенни амортесиори е много зле , хем си милиш че си стабилен , хем като те изметне изведнъж не можеш да я вкараш в пътя
                          Така си е попринцип но всичко опира до финанси за сега се задоволявам с този вариянт...

Коментар

фъсссс фъсссссссс фъсссссссс, големите баровеееее

Коментар

s00rry написа:
                              фъсссс фъсссссссс фъсссссссс, големите баровеееее
                              Якооооо а? Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Само умната, Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 да нема след големите баровееееееее , големото чупенееееее

Коментар

митак мн си занемарил темичката..., покажи клапата ... километража кранчето

Коментар

Working...
                                X