Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

От Спортинг към ГТ (Дългоочаквания проект)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

[quote="JacK`DanielS"]здобих се с ето това... само незнам за какво служа това навитото отдоло на бустконтролера... (WAIRCOM)интересно решение WAIRCOM - a е регулируем вентил, кранче с което се блийдва преди актуатора за да се качи бууст.А голямото е регулируем клапан за налягане който държи затворен блийд пътя докато се достигне зададеното налягане.Може и без него, а само с кранчето.
    sigpic
    Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
    475HP 11,5/1,9/191
    YouTube

Коментар

чудя се в тая теснотия не можа ли нещо по сложно и голямо да навеш за да регулираш буста има къде по елементарни кранчета със същата функция
      Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
        чудя се в тая теснотия не можа ли нещо по сложно и голямо да навеш за да регулираш буста има къде по елементарни кранчета със същата функция
        несъм казал че ще го монтиорам както е на снимката просто ме интересуваше ейтова дето е навито отстрани за кво е тия неща ми изпаднаха безвазмездно има и още 3-4 джунджурии дето незнам за кво са утре ще ги снимам и ще ви ги покажа

Коментар

JacK`DanielS написа:
          WhitePower написа:
          несъм казал че ще го монтиорам както е на снимката просто ме интересуваше ейтова дето е навито отстрани за кво е тия неща ми изпаднаха безвазмездно има и още 3-4 джунджурии дето незнам за кво са утре ще ги снимам и ще ви ги покажа
          тогава ан харизан кон зубите не се гледат
          Power Under Pressure

Коментар

ето и другите неща които щях да ви питам за какво служат най вече трабата със дюзата?

Коментар

аз се предавам , прилича ми на парна инсталация
              Power Under Pressure

Коментар

Купи си един кран за 50 лева и не се занимавай с тия сложни инсталации.
                4 бири и турбината да свири

Коментар

DogForLife написа:
                  Купи си един кран за 50 лева и не се занимавай с тия сложни инсталации.
                  аз кранчета имам просто питам тия неща за кво служат

Коментар

Цялата тая паяжина ми прилича на остатъци от анти лаг система!

Коментар

kaci написа:
                      Цялата тая паяжина ми прилича на остатъци от анти лаг система!
                      Искаш да кажеш от нитро система
                      Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

просто газова уредба незнам кво са правили с тия неща ама мотора е 2.0 8В турбо Ланча Зета и е имала газова уредба и незнам какво са постигнали с тия неща кво изобщо са се мъчили да правят братята Италянци

Коментар

Като гледам тръбата с дюзата която е част за вграждане в турбо-пътя пред дросела , и там разните му датчици и ключенца за налягане, няма какво да е друго освен водно-метанолова инжекция.Само помпата за високо налягане трябва да намериш, че тя е скъпото в цялата работа.
                          sigpic
                          Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
                          475HP 11,5/1,9/191
                          YouTube

Коментар

Леле, мале кой туй нещо....
                            ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

митаккк пофали се деееееее !!! :P
                              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

здобих се с ето това:... мисял да го инсталирам на пунтото но проблема е че нее двумембранен и май ще трябва да го вържа като рецирколационен. но в крайна сметка е по добър от моя които си е оригиналния и които е прецакан

Коментар

Working...
                                X