е направих ревизия ама блоуофа несъм го барал с една дума блоуофа е прецакан ще го сменя и ще видя какво ще стане
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От Спортинг към ГТ (Дългоочаквания проект)
Collapse
X
-
Точно щях да напиша първо да си видиш блол офф-а - голям е процента да е от него просто не държи боост и изпуска. Аз и много други колеги сме имали същия проблем. Оригиналнтие бошовски трябва с големи букви да пише на тях "Ревизия всяка година" :D Вземи нещо хубаво двубутално, за да нямаш грижи - тая малка джаджа блоф офф същност си е важен компонент - в tuning.bg продават боналуме като мойто на 160лв. ако не се лъжа което е направо подарък.Също и орлин може да ти помогне с Beilay срещу малко повече парички.
Коментар
-
Tuning Mode написа:Точно щях да напиша първо да си видиш блол офф-а - голям е процента да е от него просто не държи боост и изпуска. Аз и много други колеги сме имали същия проблем. Оригиналнтие бошовски трябва с големи букви да пише на тях "Ревизия всяка година" :D Вземи нещо хубаво двубутално, за да нямаш грижи - тая малка джаджа блоф офф същност си е важен компонент - в tuning.bg продават боналуме като мойто на 160лв. ако не се лъжа което е направо подарък.Също и орлин може да ти помогне с Beilay срещу малко повече парички.ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Боналумето е много хубав клапан, аз лично имам опит с такъв.Ако е за добри пари го взимай без да мислиш.http://www.youtube.com/watch?v=FvGM_OUH0D8 Ето така звучи клапанчето.Обаче има голяма вероятнос да ти скочи буста с него.4 бири и турбината да свири
Коментар
-
s00rry написа:Tuning Mode написа:Точно щях да напиша първо да си видиш блол офф-а - голям е процента да е от него просто не държи боост и изпуска. Аз и много други колеги сме имали същия проблем. Оригиналнтие бошовски трябва с големи букви да пише на тях "Ревизия всяка година" :D Вземи нещо хубаво двубутално, за да нямаш грижи - тая малка джаджа блоф офф същност си е важен компонент - в tuning.bg продават боналуме като мойто на 160лв. ако не се лъжа което е направо подарък.Също и орлин може да ти помогне с Beilay срещу малко повече парички.Power Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:s00rry написа:Tuning Mode написа:Точно щях да напиша първо да си видиш блол офф-а - голям е процента да е от него просто не държи боост и изпуска. Аз и много други колеги сме имали същия проблем. Оригиналнтие бошовски трябва с големи букви да пише на тях "Ревизия всяка година" :D Вземи нещо хубаво двубутално, за да нямаш грижи - тая малка джаджа блоф офф същност си е важен компонент - в tuning.bg продават боналуме като мойто на 160лв. ако не се лъжа което е направо подарък.Също и орлин може да ти помогне с Beilay срещу малко повече парички.4 бири и турбината да свири
Коментар
-
stenli написа:Аз май се сещам за един блоуофф за проба Митак. Утре ще поразглобите Ланчиата и ще го намерите Има и регулатор за налягането на горивото, че и буст контролер.
Коментар
-
JacK`DanielS написа:stenli написа:Аз май се сещам за един блоуофф за проба Митак. Утре ще поразглобите Ланчиата и ще го намерите Има и регулатор за налягането на горивото, че и буст контролер.Power Under Pressure
Коментар
-
Момчета, а тоя звяр http://www.youtube.com/watch?v=CJlR_...eature=related защо като му се върне газта не изфъсква леко и за кратко ами съска на пресекулки един такъв и доста силно. Турбото ли трябва да е по- голямо, blow off-а е по-скъпичък, или просто 500-те ++ коня вършат работата :DFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
PaUnOff написа:Момчета, а тоя звяр http://www.youtube.com/watch?v=CJlR_...eature=related защо като му се върне газта не изфъсква леко и за кратко ами съска на пресекулки един такъв и доста силно. Турбото ли трябва да е по- голямо, blow off-а е по-скъпичък, или просто 500-те ++ коня вършат работата :D
Коментар
-
смених блоуофа със такъв от Ауди 1.8 турбо. вътре мембраната е метална и има нещо като водачи на самата мембрана. сега има коренна разлика във варвежа прави пик почти на 1.6 и слиза леко надоло до към 1.2. но като го изпъна на дълго си потдържа 0.8-0.9 що така??? инъче блоуофа го вземах от моргата за 10лв добра оферта има още един ама е прецакан като моя...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар