Днес монтирах всичко което остана ауспуси(трябва му малко настойка), амортисьори, бензинова помпа и още дреболии остана ми само моторя да сложа и ше палим :P :P :P малко е на криво гърнето ама ще го оправя трабите на хидравликата са горе откриите разликата... (кошниците са 1:1 само помпата се различава ) помпата е монтирана... и таблото
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От Спортинг към ГТ (Дългоочаквания проект)
Collapse
X
-
Задните гуми май много хора ползват такъв модел Моите задни също са такива а съм виждал тук в Своге още няколко коли с такива гуми, добри ли са или просто ефтинийка , че аз ги взех по 25 кинта - 185/60/14.Добре изглежда иначе колата, супер е! Успех !!!Punto SX 1.7D -57hp 1996 г. Ex
Laguna RT 2.2D - 83hp 1995 г. Ex
Brava SX 1.6 16v - 103hp 1999 г. Ex
Laguna RT 1.9DTI - 98hp 1998 г. Driving
Убий скороста - Спаси дете!
Коментар
-
ами добри са гумите ама като са нови мойте са малко изпечени и недаржат както трябва...инъче днес смених маслото на двигателя, филтри, свещи, кабели, бубина, съединител, датчика за налягане на маслото, утре ще отварям ск. кутия да видя как са нещата ако трябва някой синхронизаторче лагерче да се подмени, Имам едно въпросче... някой знае ли как да разкодирам ЕКУ-то??? за някой модели на фиат знам ка кстава обаче е на Марели, на Бош незнам... трябва да го разкодирам щото нямам ключ с чип... или да ида да ми прочетът кода и да ми направят чип. а за разкодирване ми искат трицифрена сума ебаси обирджиите нагли (говоря за разни ключарчета)!!!тия дни ще кача още малко снимки
Коментар
-
аз знам ) с чипа става , не е необходимо нищо друго така че можеш да получиш 2 в 1 ( добра комбинация ) хем чип , хем разкодиран просто ми трябва няколко дни да пренапиша горивната карта на разкодирания чип и да го тесвам на моята кола и мога да ти го изпратя с куриер ( щото не те виждам как ще доидеш ) иначе драсни едно лс с номера на екутоPower Under Pressure
Коментар
-
за сега ще се здаржа от чип. първо трябва да запаля предишния спобственик на пунтото неможе да намери ключа, дал съм му мися да търси и ше видим ко ше направи. ако не ше викам тукашния ключар да прочете кода и да направи чип...та инъче с пунтото днес направих ск. кутия от 2 направих 1 перфектна! останаха ми доста части, зъбаците са добре обаче синхронизаторите са леш, особенно на 2-ра и 3-та.инъче всичко съм нагласил само немога да намеря лапата на висящия лагер тука 2-3ма ме лъжат само и аз съм с вързани раце... някой колега ако има нека помогне... открийте разликата :D :D :D синхронизатора хубавец ей... и полу готовата ми кутия...
Коментар
-
WhitePower написа:довечера влизам от мазето и не я ли изровя ще спя там( лапата) ако искаш само да я запалиш пращай компа да му бодна един стандартен разкодиран и не ти требат никви клюари а и аз незнам как ще прочетат кода като нямаш никакъв ключ - по какво ще го направят
Коментар
-
JacK`DanielS написа:WhitePower написа:така или иначе лапата я няма в мазето барабар с лагера и полуоската ( един господ знае куде са ) а се моли да ти прати ключа , така е най лесноPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:JacK`DanielS написа:WhitePower написа:така или иначе лапата я няма в мазето барабар с лагера и полуоската ( един господ знае куде са ) а се моли да ти прати ключа , така е най лесно
Коментар
-
бе то запалването и вървенето са 2 кореннни неща , аз мога да ти метна чип с който да я запалиш но не значи че ще върви с него колата виш питай дали могат да го разкодират хардуерно , ти как си я докарал при тебе без ключ ??? щото ти трябва освен ключ и кодочетеца и я драсни еднин номер на мотора , да не би да е Б6000 че по еку е този според мене а стартер нямамPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:бе то запалването и вървенето са 2 кореннни неща , аз мога да ти метна чип с който да я запалиш но не значи че ще върви с него колата виш питай дали могат да го разкодират хардуерно , ти как си я докарал при тебе без ключ ??? щото ти трябва освен ключ и кодочетеца и я драсни еднин номер на мотора , да не би да е Б6000 че по еку е този според мене а стартер нямам
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар