Здравейте колеги, ето че и моя ден настъпи започна да ми се збъдва една мечта... и тя да карам ГТ Началото на миналия месец си купих Перфектното ГТ обаче ударено , та както и да е... засегнати бяха: скоростна кутия, бубина, лапата на висящия лагер. колата е на 98000км реални мотора е в отлично здраве ( познавах собственика и си го пазаше като очите си) но дал го на някакъв негов приател и бум. и разбрах че го продава и без да се замислям го купих и се почна...демонтирах мотора:след това малко застой... вече си намерих нужните части които бяха повредени и се започва махнах моя двигател...Махнах и инсталацията, и се започна борба със инсталацията от ГТ-то ето ме и моя милост След нея дойде време и на АБС-а монтирах го и инсталацията му също и дане забравя Колегата s00rry добре че беше той да демонтира тампона да двигателя и сега ми остава да подменя спирачните трабички , резервоара , шенкели +амортисьори, дискове и накладки. другата седмица вторник най рано ще качвам мотора в коша дано не излезе някой простотия ами като за начало е това другата седмица ще има развитие по проекта
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От Спортинг към ГТ (Дългоочаквания проект)
Collapse
X
-
Ей колега, хубав проект успех! :DПродавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
-
nelegalniq написа:Успех с проекта колега. Дано всичко да ти върви по план.
Коментар
-
бе ти първо го подкарай да бачка и всичко да е в час и после мисли за тунинг че ако една кола има драма след чипосването става още по зледнеска откарах така с едно ГТ 6 часа под капака , направо ми се взе здравето , за тва време основен ремонт мога да направя ако има нещо звънкай ще помагаме колкот мога аз понеделник май съм в търново с жената на лекар , така че можем да се чуем , остави един телефон за връска на личноPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:бе ти първо го подкарай да бачка и всичко да е в час и после мисли за тунинг че ако една кола има драма след чипосването става още по зледнеска откарах така с едно ГТ 6 часа под капака , направо ми се взе здравето , за тва време основен ремонт мога да направя ако има нещо звънкай ще помагаме колкот мога аз понеделник май съм в търново с жената на лекар , така че можем да се чуем , остави един телефон за връска на лично
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар