Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

От Спортинг към ГТ (Дългоочаквания проект)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

От Спортинг към ГТ (Дългоочаквания проект)

Здравейте колеги, ето че и моя ден настъпи започна да ми се збъдва една мечта... и тя да карам ГТ Началото на миналия месец си купих Перфектното ГТ обаче ударено , та както и да е... засегнати бяха: скоростна кутия, бубина, лапата на висящия лагер. колата е на 98000км реални мотора е в отлично здраве ( познавах собственика и си го пазаше като очите си) но дал го на някакъв негов приател и бум. и разбрах че го продава и без да се замислям го купих и се почна...демонтирах мотора:след това малко застой... вече си намерих нужните части които бяха повредени и се започва махнах моя двигател...Махнах и инсталацията, и се започна борба със инсталацията от ГТ-то ето ме и моя милост След нея дойде време и на АБС-а монтирах го и инсталацията му също и дане забравя Колегата s00rry добре че беше той да демонтира тампона да двигателя и сега ми остава да подменя спирачните трабички , резервоара , шенкели +амортисьори, дискове и накладки. другата седмица вторник най рано ще качвам мотора в коша дано не излезе някой простотия ами като за начало е това другата седмица ще има развитие по проекта

Ей колега, хубав проект успех! :D
    Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
    Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

fast_ghost написа:
      Ей колега, хубав проект успех! :D
      Mерси колега !!!

Коментар

ооо почнало се значи успех и на двама ви ще ви потрябва
        Power Under Pressure

Коментар

а ще има ли подобрения или ще си е стоково ГТ
          ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
          Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
          Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

за сега ще си е стоково... поне така мисля да го карам известно време. след като ми омалее мисля да скокна до Софето да се запозная с Орлин

Коментар

ми успех колега и чакаме резултати
              ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
              Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
              Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Браво колега за проекта Много хора говорят, а малко изпълняват обещанията!Евала!
                Drive or Die!

Коментар

е най-накрая, браво само не давай на росен да бута по колата че да не се разпадне (провери ли тампона)
                  не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Успех с проекта колега. Дано всичко да ти върви по план.

Коментар

nelegalniq написа:
                      Успех с проекта колега. Дано всичко да ти върви по план.
                      дано дано утре монтирвам предните амортисьори, резервоара, и трабичките за спирачките и вторник сряда мотора ще е в коша имам малак проблем мислех си да си оставям моя радиатор защото е на 2 седмици чисто нов го купих и ся проблем! заради казанчето което си е на него няма място за кулера ще мисля вариянти да го местя малко назад и с някакви планки да го закрепвам... апък ако си намеря кулер от Форд Транзид 2003г. ще е просто супер точно пасва челно пред радиатора височината нея знам колко е но е колкото дупката на бронята.просто перфектния...

Коментар

Браво колега още един проект които е много интересен успех :D :D :D

Коментар

супер колегадано скоро да видим и клипчета

Коментар

бе ти първо го подкарай да бачка и всичко да е в час и после мисли за тунинг че ако една кола има драма след чипосването става още по зледнеска откарах така с едно ГТ 6 часа под капака , направо ми се взе здравето , за тва време основен ремонт мога да направя ако има нещо звънкай ще помагаме колкот мога аз понеделник май съм в търново с жената на лекар , така че можем да се чуем , остави един телефон за връска на лично
                            Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                              бе ти първо го подкарай да бачка и всичко да е в час и после мисли за тунинг че ако една кола има драма след чипосването става още по зледнеска откарах така с едно ГТ 6 часа под капака , направо ми се взе здравето , за тва време основен ремонт мога да направя ако има нещо звънкай ще помагаме колкот мога аз понеделник май съм в търново с жената на лекар , така че можем да се чуем , остави един телефон за връска на лично
                              е естествено че ще е така! първо да си е наред всичко да се даржи както трябва чак тогва ще мислим за подобрения

Коментар

Working...
                              X