Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Marea интериор + снимки
Collapse
Заключена тема
X
X
-
lithrone
-
lithrone
-
lithrone
dani389 написа:И сега имали осезаема разлика че аз от година замислям такъв проек но не съм измислил материала ,все се спирах на тая мебелната вата от нетъкан текстил .Това с което си го направил на какви пари излиза .
Коментар
-
lithrone
mitko_b4 написа:от каде кути tft-то и колко пари много ми хареса как е станало
Коментар
-
Евала за труда - наистина всичко е на професионално ниво... Поздравления и за колата - уникално запазена ми изглежда под "дрехите" Ако имаш някакви драми с "конверсията" на седалките от купето, свиркай, може да ти помогна, въпреки, че явно ти е напълно ясно какво трябва да се направи щом си разглобил "чучките"
Коментар
-
Като малък много ми беше интересно как в Англия продават коли, които да си сглобиш сам и да си караш. И много исках и аз Мераклия съм да си взема някоя малка стара колица и да си я рестварирам. Но като гледам темата ти хем се кефя, хем се депресирам - аз май не бих могъл да се справя с това, поне не и с оскъдното време, което имам свободно и липсата на условия в София ( и без тези ограничения обаче съм далеч от твоето ниво ). И май ще трябва да се откажа от мерака си.Това, което правиш е невероятно, не само заради труда, който влагаш, но и заради начина по който го правиш - с вкус, без крещящи грозотии, а с подчертаване на готините неща в дизайна и доизкусуряване, където може.Дръж ни в течение с развитието на проекта.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
lithrone
Lane Staley написа:Като малък много ми беше интересно как в Англия продават коли, които да си сглобиш сам и да си караш. И много исках и аз Мераклия съм да си взема някоя малка стара колица и да си я рестварирам. Но като гледам темата ти хем се кефя, хем се депресирам - аз май не бих могъл да се справя с това, поне не и с оскъдното време, което имам свободно и липсата на условия в София ( и без тези ограничения обаче съм далеч от твоето ниво ). И май ще трябва да се откажа от мерака си.Това, което правиш е невероятно, не само заради труда, който влагаш, но и заради начина по който го правиш - с вкус, без крещящи грозотии, а с подчертаване на готините неща в дизайна и доизкусуряване, където може.Дръж ни в течение с развитието на проекта.
Коментар
-
lithrone
pecata написа:снимка.бг п.п.Просто препоръчвам,а не правя реклама.Интересно ми е все пак да мога да видя снимките.
Коментар
-
Колега хубава темичка...Обаче 80% от снимките вече ги няма Можеш ли да ги въстановиш че мислех да се възползвам и аз Понеже снимките в темата изчезнаха, давам линк към новата тема -> Мареа - интериорМодераторски екип на fiat-bg.orgКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар