А как стои въпроса със сгъваемия ключ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Marea интериор + снимки
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хм, гледам, чудя се, прекалено рязко са обособени трите зони на таблото, но май пак би могъл да ги свържеш с една бяла ( цвят алуминий ) лента, която да почва от козирката над контролните уреди, да минава под или над средната конзола и да продължи по сглобката над жабката.Прикачам снимка на моето табло, мислях по някакъв подобен начин да направиш акцента ( алиминиевата лайсна ), но таблата са доста различни като идея. Все пак може да ти хрумна нещо.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
lithrone
dobrujanetza написа:А как стои въпроса със сгъваемия ключ?Lane Staley написа:Хм, гледам, чудя се, прекалено рязко са обособени трите зони на таблото, но май пак би могъл да ги свържеш с една бяла ( цвят алуминий ) лента, която да почва от козирката над контролните уреди, да минава под или над средната конзола и да продължи по сглобката над жабката.Прикачам снимка на моето табло, мислях по някакъв подобен начин да направиш акцента ( алиминиевата лайсна ), но таблата са доста различни като идея. Все пак може да ти хрумна нещо.
Коментар
-
lithrone
Jekoviq написа:Добре колега ти ли ги възтановяваш такаа тези елементи или това са направо нови, и ако си ти - как го правишш!?
Коментар
-
lithrone написа:Jekoviq написа:Добре колега ти ли ги възтановяваш такаа тези елементи или това са направо нови, и ако си ти - как го правишш!?Ако има нещо което отличава тунинг маниака от обикновенния човек, то това е желанието му да сътвори нещо съваршенно.!
Коментар
-
lithrone
Jekoviq написа:lithrone написа:Jekoviq написа:Добре колега ти ли ги възтановяваш такаа тези елементи или това са направо нови, и ако си ти - как го правишш!?
Коментар
-
lithrone написа:Прави се , всичко се прави.От личен опит искам да ти кажа, че тая кола никога няма да бъде перфектна.Никога няма да има край, ако започнеш Колкото до купуването.... не виждам от къде ще ги купиш тези елементи...Bravo 1.6 16v
Mondeo 97 1.8TD
Коментар
-
lithrone написа:Jekoviq написа:lithrone написа:Jekoviq написа:Добре колега ти ли ги възтановяваш такаа тези елементи или това са направо нови, и ако си ти - как го правишш!?Ако има нещо което отличава тунинг маниака от обикновенния човек, то това е желанието му да сътвори нещо съваршенно.!
Коментар
-
Jekoviq написа:lithrone написа:Jekoviq написа:lithrone написа:Jekoviq написа:Добре колега ти ли ги възтановяваш такаа тези елементи или това са направо нови, и ако си ти - как го правишш!?Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
lithrone
Моите прагове са тапицирани малко след таблото и не са в лошо състояние.Всъщност имат две или три драскотини, които не се виждат ако чистя редовно
Коментар
-
lithrone
Re: Marea интериор + снимки
През изминалата седмица ми остана малко време, което вложих в моята кола, най-накрая.Свалих неприятния окис от комплект, запазени, метални джанти и ги боядисах:Говорих с dobo за салона от купе, който продава, но така и не получих по-подробни снимки Впоследствие купих този салон :след, което си набавих задни седалки-донори с помощта на които в момента се ремонтират предните.Ще им засиля рекарото и ще подложа малко дунапрен на лумбалната опора, като ще се цели удобството на GT салоните на Браво.Приготвих и монтирах осветлението на багажното:едновременно с това, свалих задната кора и задните странични и долни кори за да ги тапицирам.Преди час-два, набавих и черешката на тортата8.9" за централната конзола. Сега ще търся тъч пад от голям лаптоп за вграждане и някаква хубава блутут клавиатурка, както и GPS модул.Отворен съм за всякакви предложения, забележки и хубави идеи
Коментар
-
lithrone
egzoti4en написа:Искам да те попитам можеш ли да ми избориш със стъпки как ги направи толкова готини металните джанти.Иска ми се и аз да си освежа моите а тези оперделено хващат окото!
Коментар
-
lithrone
Леко побутвам напред с направата на нова кора за багажника. Старата беше направена от шперплат, тапициран с познатата на всички ни материя, но "колегите" явно не са помислили за конденза от метановата бутилка.Извадих парчетата от вътрешността на старата кора, като ги посъединих и измерих.Купих едно парче Veralite (невероятно пластичен и най-важно - непромокаем) и плат съвпадащ максимално с този в колите ни.Гърба, за по интересно го направих от сив плат, който ми стой вкъщи още от тапицирането на багажника, на старата ми колаПратих я да й пуснат един тегел, който да обикаля плоскостта и един - цялата кора.Утре трябва да е готова.Докато чаках да дръпне лепилото, свалих мокета на колата за да започна с шумоизолирането.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=78282Понеже не съм набавил нито материали, нито ноу-хау за демпването, си уплътних времето с пране на мокета.Докато набавя материалите за обезшумяването, смятам да си оправя окабеляването на музиката, както и това на всички захранвания, които се разкарват под мокета.За момента, положението е такова : Набавих и нова, експериментална конзола за Еее-то:
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар