Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Marea интериор + снимки

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А как стои въпроса със сгъваемия ключ?
    Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Хм, гледам, чудя се, прекалено рязко са обособени трите зони на таблото, но май пак би могъл да ги свържеш с една бяла ( цвят алуминий ) лента, която да почва от козирката над контролните уреди, да минава под или над средната конзола и да продължи по сглобката над жабката.Прикачам снимка на моето табло, мислях по някакъв подобен начин да направиш акцента ( алиминиевата лайсна ), но таблата са доста различни като идея. Все пак може да ти хрумна нещо.
      Прикачени файлове
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

dobrujanetza написа:
        А как стои въпроса със сгъваемия ключ?
        Това е китайска, алармена система, която се предлага в комплект с два ключа(сгъваеми).Има полезни функции, като заключване на вратите веднага след запалване.Струва 43 лв., а ключа се изработва при ключар(15 лв.) и се монтира на дистанционното.
        Lane Staley написа:
        Хм, гледам, чудя се, прекалено рязко са обособени трите зони на таблото, но май пак би могъл да ги свържеш с една бяла ( цвят алуминий ) лента, която да почва от козирката над контролните уреди, да минава под или над средната конзола и да продължи по сглобката над жабката.Прикачам снимка на моето табло, мислях по някакъв подобен начин да направиш акцента ( алиминиевата лайсна ), но таблата са доста различни като идея. Все пак може да ти хрумна нещо.
        Мислих го и аз, но единственото място за лайсна, според мен е на капака на пасажерския AirBag.Таблата на тези коли са наистина доста неприветливи за сливащи лайсни

Коментар

Добре колега ти ли ги възтановяваш такаа тези елементи или това са направо нови, и ако си ти - как го правишш!?
          Ако има нещо което отличава тунинг маниака от обикновенния човек, то това е желанието му да сътвори нещо съваршенно.!

Коментар

Jekoviq написа:
            Добре колега ти ли ги възтановяваш такаа тези елементи или това са направо нови, и ако си ти - как го правишш!?
            Купувам само материалите, колега.По-конкретно, кое те интересува, как става?

Коментар

lithrone написа:
              Jekoviq написа:
              Еми в началото на първа страница си постнал едни части на интериора, които напрао като нови изглеждат или са нови незнам.. просто мойте примерно пласмасовите прагове корите по вратите са леко нараскани и определено искам да ги оправя или напрао да сменя всичките.. шот немога така.. искам да стане перфектно тая кола.. и ако това се прави направо идеално.. ама като незнам как.. май ще трее да ги купа..
              Ако има нещо което отличава тунинг маниака от обикновенния човек, то това е желанието му да сътвори нещо съваршенно.!

Коментар

Jekoviq написа:
                lithrone написа:
                Jekoviq написа:
                Еми в началото на първа страница си постнал едни части на интериора, които напрао като нови изглеждат или са нови незнам.. просто мойте примерно пласмасовите прагове корите по вратите са леко нараскани и определено искам да ги оправя или напрао да сменя всичките.. шот немога така.. искам да стане перфектно тая кола.. и ако това се прави направо идеално.. ама като незнам как.. май ще трее да ги купа..
                Прави се , всичко се прави.От личен опит искам да ти кажа, че тая кола никога няма да бъде перфектна.Никога няма да има край, ако започнеш Колкото до купуването.... не виждам от къде ще ги купиш тези елементи...

Коментар

lithrone написа:
                  Прави се , всичко се прави.От личен опит искам да ти кажа, че тая кола никога няма да бъде перфектна.Никога няма да има край, ако започнеш Колкото до купуването.... не виждам от къде ще ги купиш тези елементи...
                  Браво, отново е станало много добреее
                  Bravo 1.6 16v
                  Mondeo 97 1.8TD

Коментар

lithrone написа:
                    Jekoviq написа:
                    lithrone написа:
                    Jekoviq написа:
                    E добре де колега, как се прави? Или къде да ми ги направят иначе 2ра ръка от строшени мареи ще си накупя квото ми трябва... но ще е по-скъпо и няма да е като ново найстина страшшно много искам да разбера как се прави.. мечтата ми е мареата да я възтанова на максимум.. иначе, че са много неща така е.. ама колкото може поне

Коментар

Jekoviq написа:
                      lithrone написа:
                      Jekoviq написа:
                      lithrone написа:
                      Jekoviq написа:
                      E добре де колега, как се прави? Или къде да ми ги направят иначе 2ра ръка от строшени мареи ще си накупя квото ми трябва... но ще е по-скъпо и няма да е като ново найстина страшшно много искам да разбера как се прави.. мечтата ми е мареата да я възтанова на максимум.. иначе, че са много неща така е.. ама колкото може поне
                      Ти прочете ли всички страници, или видя само първата и направо премина на въпросите? Това на първата страница са пластмасите на гредите. Те са облепени с кожа- показано е как. Праговете под вратата ако са ти много надрани и ги облепиш с кожа няма да стане, защото ако стъпиш ще се протърка(прекалено е нежна за да се използва за под) Можеш просто да си вземеш по запазени лайсни от друга кола. Дано да съм ти разбрал въпроса и това да е което те интересува
                      Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
                      Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
                      Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Моите прагове са тапицирани малко след таблото и не са в лошо състояние.Всъщност имат две или три драскотини, които не се виждат ако чистя редовно

Коментар

Re: Marea интериор + снимки

През изминалата седмица ми остана малко време, което вложих в моята кола, най-накрая.Свалих неприятния окис от комплект, запазени, метални джанти и ги боядисах:Говорих с dobo за салона от купе, който продава, но така и не получих по-подробни снимки Впоследствие купих този салон :след, което си набавих задни седалки-донори с помощта на които в момента се ремонтират предните.Ще им засиля рекарото и ще подложа малко дунапрен на лумбалната опора, като ще се цели удобството на GT салоните на Браво.Приготвих и монтирах осветлението на багажното:едновременно с това, свалих задната кора и задните странични и долни кори за да ги тапицирам.Преди час-два, набавих и черешката на тортата8.9" за централната конзола. Сега ще търся тъч пад от голям лаптоп за вграждане и някаква хубава блутут клавиатурка, както и GPS модул.Отворен съм за всякакви предложения, забележки и хубави идеи

Коментар

Искам да те попитам можеш ли да ми избориш със стъпки как ги направи толкова готини металните джанти.Иска ми се и аз да си освежа моите а тези оперделено хващат окото!
                            Fiat Punto JTD HLX 1999

Коментар

egzoti4en написа:
                              Искам да те попитам можеш ли да ми избориш със стъпки как ги направи толкова готини металните джанти.Иска ми се и аз да си освежа моите а тези оперделено хващат окото!
                              Разбира се ! * демонтираш гумите*шкурене до получаване на мазоли (до падане на окиса/ръждата) с шкурка 220-водно*обезмасляване с чист спирт (парцал със спирт и търкане навсякъде)*грундираш ако искаш(аз не грундирах)*пръскаш със спрей - черен мат два флакона отиват за две ръце на четирите джанти, отвътре и отвън*монтираш и балансираш гумите

Коментар

Леко побутвам напред с направата на нова кора за багажника. Старата беше направена от шперплат, тапициран с познатата на всички ни материя, но "колегите" явно не са помислили за конденза от метановата бутилка.Извадих парчетата от вътрешността на старата кора, като ги посъединих и измерих.Купих едно парче Veralite (невероятно пластичен и най-важно - непромокаем) и плат съвпадащ максимално с този в колите ни.Гърба, за по интересно го направих от сив плат, който ми стой вкъщи още от тапицирането на багажника, на старата ми колаПратих я да й пуснат един тегел, който да обикаля плоскостта и един - цялата кора.Утре трябва да е готова.Докато чаках да дръпне лепилото, свалих мокета на колата за да започна с шумоизолирането.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=78282Понеже не съм набавил нито материали, нито ноу-хау за демпването, си уплътних времето с пране на мокета.Докато набавя материалите за обезшумяването, смятам да си оправя окабеляването на музиката, както и това на всички захранвания, които се разкарват под мокета.За момента, положението е такова : Набавих и нова, експериментална конзола за Еее-то:

Коментар

Working...
                                X