Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Marea интериор + снимки

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiselo написа:
    след доста мъки и забавяния ето как се получават вратите при мен за съжаление се стъмни и неможах да снимам как стои на самата кола, но като цяло е страхотноПС. Вратата е боядисана с черен спрей мат а там където е тапицерията е еко кожа.ПС2. Вратата трябва да се пръсне и със някакъв лак безцветен защото иначе боята се лющи... ПС3. Кората с тапицерията става НАЙ-ЗДРАВО със горещ силикон. Установих го след няколко опита с поялник (да топя пластмасата) с лепило (монтажно, черен силикон, хелмевект).
    Шшш станало е трепач! Сега... за спрея по вратите.... купи си Dupli color черен мат и преди да пръскаш обезмасли (почисти) ИДЕАЛНО кората и няма да имаш проблеми с люпенето.Хайде ся като си хванал цаката на корите почвай таблото страниците а у :D... аз чакам едни постъпления и ще се отбия в магазина да взема още 5-6 метра кожа да завърша проекта(таван и задни кори)

Коментар

ето как изглеждат подлакътника и след малко ще е готова втората врата за днес съм запланувал и 4-те вратитака по долу е вратата. Поялника използвам за да отпуша от кожата дупките за скобите които държат кората с кожата към самата врата. Пълня с горещ силикон и е готово ПС. Използвам точно дъпли. едно време като малък драскахме графити и си имам напредстава с кое става добре и с кое не но пак се бели...
      Прикачени файлове
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

упс...

Коментар

вече може да смениш името на темата Мареа и Брава

Коментар

Колеги я споделете колко струва кожата ?
            Fiat Tipo
            Corsa b комби !

Коментар

Поздравления и за двамата майстори-кожари ! Става уникално, даже почвам да замислял разни проекти...Обаче, може ли да помоля за някое кратко how to видео/статия за тапицирането на някой малък елемент ? Мисля, че ще бъде полезно да се види цялата процедура ? Поздрави !
              In JTD I believe, in Nm I trust !

Коментар

googo написа:
                Поздравления и за двамата майстори-кожари ! Става уникално, даже почвам да замислял разни проекти...Обаче, може ли да помоля за някое кратко how to видео/статия за тапицирането на някой малък елемент ? Мисля, че ще бъде полезно да се види цялата процедура ? Поздрави !
                след някой друга седмица ще тапицирам и шофьорската врата и таблото на бравата само да почивам. Ще залепя камерата на челото и ще снимам как става номера но ще мине време до тогава ако на някой му се чака

Коментар

Днес ходих при човек занимаващ се с шивашки услуги. Попитах го за претапициране на волана и скоростният лост. Цената за волана 35 лв ако го смъкна , 50 лв ако го тапицира на място а за топката на лоста 6 лв. Материалите са от него + труд, ще се използва естествена кожа!Почвам да чета ръководството как да смъкна волана Щях да забравя, топката на лоста на резба ли е?Колата е Мареата от подписа.Мерси
                  now. BMW E39 523i '98 170hp
                  ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                  ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Топката не е на резба, дърпаш смело нагоре.
                    00' Bravo 105 JTD

Коментар

Цената за волана само за теб ли е или просто такива са му тарифите? Виждат ми се малко, защото обикновено вземат 80 - 100левчета.
                      Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100

Коментар

Не го познавам, човека. Това е цената която ми каза. Даже предложи да смъква той волана.Аз съм от Павликени, малко градче, разумни цени а ако надуе цените ще седи без работа п.с. Ще го питам и за цена на салона, не че ще го сменям ама информативно!

Коментар

я кажи сега къде да го намерим тоя майстор поне съм наблизо
                          не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Irfan написа:
                            я кажи сега къде да го намерим тоя майстор поне съм наблизо
                            Имаш ЛС

Коментар

Здравей колега би ли дал идея как да развия болтче 1 на снимката че е на мн кофти място и няма как да стигна до там с отверката от долу през жабкат

Коментар

Хайде да вдигнем темата, малко нагоре След дълго чудене, дали да правя тавана кожен, взех, че го реших.Кожата и лепилото са набавени, както и останалите нужни неща, но имам лек проблем. Чудя се с какво да си "китосам" леглата на дръжките.Искам да ги махна, заедно със сенниците.Най-логичното за мен, беше полиуретанова пяна, но не вярвам да се справя перфектно с моделирането.Отворен съм за съвети!

Коментар

Working...
                                X