kiselo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Marea интериор + снимки
Collapse
Заключена тема
X
X
-
lithrone
-
ето как изглеждат подлакътника и след малко ще е готова втората врата за днес съм запланувал и 4-те вратитака по долу е вратата. Поялника използвам за да отпуша от кожата дупките за скобите които държат кората с кожата към самата врата. Пълня с горещ силикон и е готово ПС. Използвам точно дъпли. едно време като малък драскахме графити и си имам напредстава с кое става добре и с кое не но пак се бели...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
googo написа:Поздравления и за двамата майстори-кожари ! Става уникално, даже почвам да замислял разни проекти...Обаче, може ли да помоля за някое кратко how to видео/статия за тапицирането на някой малък елемент ? Мисля, че ще бъде полезно да се види цялата процедура ? Поздрави !Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Днес ходих при човек занимаващ се с шивашки услуги. Попитах го за претапициране на волана и скоростният лост. Цената за волана 35 лв ако го смъкна , 50 лв ако го тапицира на място а за топката на лоста 6 лв. Материалите са от него + труд, ще се използва естествена кожа!Почвам да чета ръководството как да смъкна волана Щях да забравя, топката на лоста на резба ли е?Колата е Мареата от подписа.Мерсиnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Не го познавам, човека. Това е цената която ми каза. Даже предложи да смъква той волана.Аз съм от Павликени, малко градче, разумни цени а ако надуе цените ще седи без работа п.с. Ще го питам и за цена на салона, не че ще го сменям ама информативно!now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
lithrone
Хайде да вдигнем темата, малко нагоре След дълго чудене, дали да правя тавана кожен, взех, че го реших.Кожата и лепилото са набавени, както и останалите нужни неща, но имам лек проблем. Чудя се с какво да си "китосам" леглата на дръжките.Искам да ги махна, заедно със сенниците.Най-логичното за мен, беше полиуретанова пяна, но не вярвам да се справя перфектно с моделирането.Отворен съм за съвети!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар