Понеже снимките в темата изчезнаха, давам линк към новата тема -> Мареа - интериорМодераторски екип на fiat-bg.orgПървоначалната идея беше да вдъхна живот на стария автомобил.Впоследствие ми стана нещо като хоби и в момента се чудя с коя част да си създам работа.В ход на проекта реших да правя всичко така че да е трудно за човек непознаващ колата да разбере дали е правено нещо или колата си излиза така.Започна се с тапициране на таблото и неговите добавкиНови кожи на скоростите и ръчнатаПепелника скоро ще бъде функционираща жабкаTFT в централната конзолаВсеки детайл по таблото който не съм направил с кожа е боядисан черен мат като централната конзола.още снимки утре че сега вече е тъмно....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Marea интериор + снимки
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Етикети: –
-
Ех, колега, изпреварил си ме. И аз имам идея да облека пластмасите и да сложа дисплей на централната конзола (само не казвай, че твоето е просто огледало ), но засега при мен е само идея и не се вижда кога в бъдещето ще стане.Дай повече информация кое точно си покрил с кожа, колко квадрата си изразходил, каква е кожата и т.н.Ако може, ми се иска да видя на живо някой ден. До тогава ще чакам още снимки.Поздрави!
-
lithrone
HLX написа:Ех, колега, изпреварил си ме. И аз имам идея да облека пластмасите и да сложа дисплей на централната конзола (само не казвай, че твоето е просто огледало ), но засега при мен е само идея и не се вижда кога в бъдещето ще стане.Дай повече информация кое точно си покрил с кожа, колко квадрата си изразходил, каква е кожата и т.н.Ако може, ми се иска да видя на живо някой ден. До тогава ще чакам още снимки.Поздрави!Grisha_bravo написа:много ми харесва как е станало браво колега
Коментар
-
таблото си ми е добре на мене , само задните панели ми дигат нервите страшно много ( много скърцат ) ще ги захапя на някой светофар като чакам да стани зеленоex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
lithrone
Ето част от боядисаните конзоли по таблото ( малко е мръсна и прашна ... това е положението )Полирах стъклото на километража и сега от шофьорската позиция не се вижда че има изобщо стъкло. Мн съм доволен от резултата.Копчето за аварийните е долу а ГНУСНИЯ монетник го няма вече! Скоро предстои и тапициране на барчето с подлакътника.Днес смятам да завърша пепелника.Ще постна снимки по-късно.
Коментар
-
lithrone
Tempras написа:Според мен ще е готино ако сложиш мулти волан от Marea HLX и нагласиш бутоните да управляват от едната страна силата на звука, от другата плейлиста, а оставащите два бутона за нещо друго. :DИначе си майстор на пластмасите.
Коментар
-
Приятелю, ти си маниак! Искрено ти завиждам за резултатите и за положения труд!Една питанка... Как и с какви материали обработваш пластмасовите повърхности?"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
lithrone
За кои пласмаси питаш колега? Тези с кожите по тях само с шкурка минавам за да хване по здраво лепилото а останалите които са черен мат минавам водно и после директно спрея а иначе е хубаво шприц да има но съм го оставил за по нататък. Благодаря за хвалбите
Коментар
-
lithrone
mitenceto89 написа:От доста време следя снимките ти и всичко, което правиш е супер. А волана е .... нямам думи. Успех в това, с което си се захванал
Коментар
-
Браво!!!!! наистина страхотно и може само адмирации да получиш за положения труд. Аз също си мисля за претапициране с кожа на цялото табло ,средна конзола и тн, НО съм си представял кожата със специфичен шев по ръбовете...предполагам се сещаш ,какво имам предвид. Обаче нито имам познанията,нито нервите. Още веднъж: страхотна работа!!!п.п. ще е хубаво да споделиш малко ноу-хау Yellow_Flash_Colorz_PDT_08Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
lithrone
Jimy написа:Браво!!!!! наистина страхотно и може само адмирации да получиш за положения труд. Аз също си мисля за претапициране с кожа на цялото табло ,средна конзола и тн, НО съм си представял кожата със специфичен шев по ръбовете...предполагам се сещаш ,какво имам предвид. Обаче нито имам познанията,нито нервите. Още веднъж: страхотна работа!!!п.п. ще е хубаво да споделиш малко ноу-хау Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
Коментар
-
аз пък съм инат и ще направя експеримент със шевове дори съм го измислил как да стане право и здраво утре вкарвам фуф за ремонт/смяна на съединител и два носача и после се заемам с тапицирането ще гледам вдруги ден да има поне малко резултат ако успея да я взема от сервиза ще снимам и ще кача и аз снимки със резултата от тапицирането дори днес след адското лутане си намерих перфектната кожа остана конеца в правилния цвят някой и други инструменти и започвамRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар