Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Marea интериор + снимки

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiselo написа:
    ей това ако ми обясниш как го изпъна...1? залепих всичко ама много ме подразни това че няма как да се опъне плътно...?! сега направих вътрешните кори и се чудя за самата пластмаса на вратата дали да я правя?! така или иначе и по таблото ще ми останат някой пластмасови детайли...
    Не успях и сцепих кожата.Сега трябва да мисля някакви неща да слагам отгоре.Ще се шие нещо ама да видим какво...
    durex_a написа:
    Колега може ли да видим какво стана с пепелника и запалката
    През уикенда се надявам да му обърна внимание.Дори да не го завърша ще снимам за момента как изглежда.Става интересно
    mstar написа:
    Браво колеги,много добре се справяте :D Не разбрах само какво лепило ползвате,трябва да е хубаво и да издържа на температури,че в тия жеги... :D Успех
    Лепилото е Хелмевект.От това дето в каталога на циганите се реди до бронза

Коментар

ето какво става при мен пръснах дръжката за отваряне и тази за стъклото с черен спрей мат
      Прикачени файлове
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

А след като веднъж сте разкачили и сменили плюшената тапицерия, след това как я закрепвате отново за пластмасовата рамка?
        "Без сърца, сме просто машини"
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

kiselo написа:
          ето какво става при мен пръснах дръжката за отваряне и тази за стъклото с черен спрей мат
          Тази кора е доста лесна за обличане.Няма извивка която да не може да се направи.Онази за която попита по-горе(на моята кора) при теб е доста по-слабо изразена.Ако прецениш че можеш я тапицирай но след като направиш всички меки кори на вратите.... да добиеш малко експириънс
          M5kov написа:
          А след като веднъж сте разкачили и сменили плюшената тапицерия, след това как я закрепвате отново за пластмасовата рамка?
          Аз я лепих отново с хелмевект а колегата до колкото разбрах снощи е ползвал оригиналните спойки но спомена че не държали много-много.Аз препоръчвам да се лепи.

Коментар

На теб не ти пречи, че седалките са "стани да седна" - маха се дръжката и след тапицирането няма никой да познае. Според мен най-добрия вариант са тези от Браво GT/HGT. От няколко пътувания извънградско по около 350 км. съм намразил тези на Пунтото. По-добре остави сегашните седалки, вместо да сложиш от Пунто, защо държиш да ги смениш?
            1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Tempras написа:
              На теб не ти пречи, че седалките са "стани да седна" - маха се дръжката и след тапицирането няма никой да познае. Според мен най-добрия вариант са тези от Браво GT/HGT. От няколко пътувания извънградско по около 350 км. съм намразил тези на Пунтото. По-добре остави сегашните седалки, вместо да сложиш от Пунто, защо държиш да ги смениш?
              Съгласих се... няма да са от пунто Искам да ги сменя понеже сегашните са доста смешни и напомнят за семеен автомобил :D Тези на пунто мн ми допадат (спец.седалката)Иначе дръжките стани да седна ще ги оставя защото като се замисля бързо и лесно мога да отворя свободно място в купето при нужда без да въртя врътки като луд.Ще вземаседалки или от GT-HGT или от друга марка автомобил и ще се преправят евентуално.Може и от купе да взема(Fiat или Hyundai) ... все още обмислям варианти.

Коментар

а колега даи да видим какво стана сас пепелника че мн ме заинтрегува как си го направил

Коментар

togo89 написа:
                  а колега даи да видим какво стана сас пепелника че мн ме заинтрегува как си го направил
                  По-горе писах че в събота или неделя ще му обърна внимание.

Коментар

Колега ето моя салон на пунтото 350 лв с материалите и трудът оранжевото е изкуствена кожа черното е естествена
                    Прикачени файлове
                    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

M5kov написа:
                      Аз лично се сборих снощи с поялника и си я направих със оригиналните пластмаси и стана здраво в крайна сметка, но доста си играх. За другите врати мисля да използвам пистолет със горещ силикон ли как се казваше онзи на пръчки дето е. Доста е здрав - с такъв си бях лепил фара преди време и стана идеално

Коментар

GbGz написа:
                        Колега ето моя салон на пунтото 350 лв с материалите и трудът оранжевото е изкуствена кожа черното е естествена
                        Аз имам снимки на твоя салон но не ми харесва изработката на седалките.Майстора си е спестил доста работа а този който няма да си спести работа струва скъпо за съжаление Корите пък за сметка на седалките са станали трепач!
                        kiselo написа:
                        M5kov написа:
                        Аз лично се сборих снощи с поялника и си я направих със оригиналните пластмаси и стана здраво в крайна сметка, но доста си играх. За другите врати мисля да използвам пистолет със горещ силикон ли как се казваше онзи на пръчки дето е. Доста е здрав - с такъв си бях лепил фара преди време и стана идеално
                        Аз не вярвам да стане с този силикон.Хванал си му чалъма с поялника, по добре не сменяй тактиката

Коментар

GbGz написа:
                          Би ли споделил къде са ти го правили
                          Fiat Uno Mk1 1.3

Коментар

mstar написа:
                            GbGz написа:
                            Би ли споделил къде са ти го правили
                            Познат му ги е правил.Не се надявай на същата цена За пепелника време не намирам но ми се отвориха свободни минути за подлакътника Последното не е снимка а ВИДЕО По-хубаво видео без статив не мога да направя сори.http://s289.photobucket.com/albums/ll236/lithrone/?action=view&current=SNC13294.mp4&newest=1

Коментар

Малко развитие по пепелника и подлакътника

Коментар

след доста мъки и забавяния ето как се получават вратите при мен за съжаление се стъмни и неможах да снимам как стои на самата кола, но като цяло е страхотноПС. Вратата е боядисана с черен спрей мат а там където е тапицерията е еко кожа.ПС2. Вратата трябва да се пръсне и със някакъв лак безцветен защото иначе боята се лющи... ПС3. Кората с тапицерията става НАЙ-ЗДРАВО със горещ силикон. Установих го след няколко опита с поялник (да топя пластмасата) с лепило (монтажно, черен силикон, хелмевект).
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X