Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Marea интериор + снимки
Collapse
Заключена тема
X
X
-
lithrone
didich написа:
Коментар
-
такааа днес бях в Пловдив при въпросния магазин за дамаски и се сдобих с кожа даже два типа една по едра и една същата като твоята. Още не съм решил коя да ползвам за таблото и коя за корите на вратите но съвсем скоро ще започвам да не кажа утре сдобих се и с пистолет с горещ въздухRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
lithrone
kiselo написа:такааа днес бях в Пловдив при въпросния магазин за дамаски и се сдобих с кожа даже два типа една по едра и една същата като твоята. Още не съм решил коя да ползвам за таблото и коя за корите на вратите но съвсем скоро ще започвам да не кажа утре сдобих се и с пистолет с горещ въздух
Коментар
-
lithrone
Tempras написа:Ако сложиш седалки от пунто ще направиш огромна грешка. Образно казано, все едно да се качиш от Мареата в картинг, повярвай ми.
Коментар
-
lithrone, седалките са еднакви, разликата е в цвета, на двойката са синьо-черно, а на тройката вече идва този кафеникав цвят пак с черно За аербеците вече незнам, на HGT има, на спортинга незнам как стоят нещата Снимки нямам други в момента, по нататък ще напрвя.Ако действително от пунтото седалките не се вписват в твойта кола, виж по обявите във форума има доста кожени салони от фиат купе, тамън няма да се налага да ги претапицирашpunto HGT
Коментар
-
lithrone
didich написа:lithrone, седалките са еднакви, разликата е в цвета, на двойката са синьо-черно, а на тройката вече идва този кафеникав цвят пак с черно За аербеците вече незнам, на HGT има, на спортинга незнам как стоят нещата Снимки нямам други в момента, по нататък ще напрвя.Ако действително от пунтото седалките не се вписват в твойта кола, виж по обявите във форума има доста кожени салони от фиат купе, тамън няма да се налага да ги претапицираш
Коментар
-
Най добре ако в Пловдив си правите фиат срещи да седнеш в едно такова пунто и да видиш как е усещането, защото едно е да го гледаш на снимка друго е да го пробваш и чак след това да предприемеш закупуването им. М/у другото след като сложих кожата седалките станаха с една идея по твърди, нещо като полу спортни седалки ако мога така да се изразя, но на мен лично са ми достатъчно удобни Ако беше от София, няма против да си направим една среща и да видиш как еpunto HGT
Коментар
-
lithrone
kiselo написа:а бре човек как го разреди това лепило?!? хелми на ацетонова основа догде сипя ацетон вътре и се пресича...вече две кутии заминаха мамка му тоя салон златен ще ми излезе...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар