Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Marea интериор + снимки

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега, това което си дал на линка е пунто 3, те почват да се произвеждат от 2003г. и са с този цвят на салона. Предния модел пунто 2 на спортинга и на HGT салона е в цвят черно и синьо Ето да видиш как ми направиха мойте седалки в цвета на оригиналната тапицерия, остана да си оправя корите
    punto HGT

Коментар

didich написа:
      Колега, това което си дал на линка е пунто 3, те почват да се произвеждат от 2003г. и са с този цвят на салона. Предния модел пунто 2 на спортинга и на HGT салона е в цвят черно и синьо Ето да видиш как ми направиха мойте седалки в цвета на оригиналната тапицерия, остана да си оправя корите
      Аха... ами не съм наясно с пунтата макар че имах и аз едно бертоне на времето Значи има ли двойка с такива седалки(като форма) или това което съм видял е било със сменяни седалки ?Също ме интересува дали има седалки без еър беци в тях?Остави по-подробни снимки на седалките(предните) ако имаш и ако можеш да споделиш колко ти взеха за тапициране да се подготвя за цифрата

Коментар

такааа днес бях в Пловдив при въпросния магазин за дамаски и се сдобих с кожа даже два типа една по едра и една същата като твоята. Още не съм решил коя да ползвам за таблото и коя за корите на вратите но съвсем скоро ще започвам да не кажа утре сдобих се и с пистолет с горещ въздух
        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
          такааа днес бях в Пловдив при въпросния магазин за дамаски и се сдобих с кожа даже два типа една по едра и една същата като твоята. Още не съм решил коя да ползвам за таблото и коя за корите на вратите но съвсем скоро ще започвам да не кажа утре сдобих се и с пистолет с горещ въздух
          Едрата е с подплатаааа! Няма какво да се чудиш ситната е за таблото.С едтара ще стане като голф да го е*а Виж ми корите три поста нагоре .... едрата съм я сложил на меката част на кората(пак видях зор там с извивката на говорителя)А и малк осъжалявам че не направих всичко със ситната....

Коментар

Ако сложиш седалки от пунто ще направиш огромна грешка. Образно казано, все едно да се качиш от Мареата в картинг, повярвай ми.
            1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Tempras написа:
              Ако сложиш седалки от пунто ще направиш огромна грешка. Образно казано, все едно да се качиш от Мареата в картинг, повярвай ми.
              И аз имам леки съмнения ама знае ли човек... В крайна сметка и със седалки от Bravo GT или HGT ще се примиря те поне са същите като на мареата май....тизи вид имам в предвидhttp://www.google.bg/imgres?imgurl=h...:0Лошото е че са "стани да седна" ама какво да се прави... ясно е че ще ще се правят компромиси....

Коментар

Тези вече са друга бира. Успех.
                1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

lithrone, седалките са еднакви, разликата е в цвета, на двойката са синьо-черно, а на тройката вече идва този кафеникав цвят пак с черно За аербеците вече незнам, на HGT има, на спортинга незнам как стоят нещата Снимки нямам други в момента, по нататък ще напрвя.Ако действително от пунтото седалките не се вписват в твойта кола, виж по обявите във форума има доста кожени салони от фиат купе, тамън няма да се налага да ги претапицираш
                  punto HGT

Коментар

didich написа:
                    lithrone, седалките са еднакви, разликата е в цвета, на двойката са синьо-черно, а на тройката вече идва този кафеникав цвят пак с черно За аербеците вече незнам, на HGT има, на спортинга незнам как стоят нещата Снимки нямам други в момента, по нататък ще напрвя.Ако действително от пунтото седалките не се вписват в твойта кола, виж по обявите във форума има доста кожени салони от фиат купе, тамън няма да се налага да ги претапицираш
                    Аз си търся седалка чиято форма да ми харесва.Тези на пунтото щяха да вкарат доста приятен спортно-модерен полъх в интериора но се чудя сега дали ще са толкова удобни колкото са си моите в момента.Забелязах че имат някакви ужасно грозни пласмасови добавки на дясната от дясно и на лявата отляво..... това само при 3-ката ли е или и при МК2 ги има?Относно кожата .... аз искам нетапицирани седалки които да си тапицирам при тапицер понеже всичко в колата става като ново .... не върви да слагам омачкани изтъркани седалки вътре. Материала и неговия цвят на оригиналните кожени седалки също не ме кефи нещо.

Коментар

Най добре ако в Пловдив си правите фиат срещи да седнеш в едно такова пунто и да видиш как е усещането, защото едно е да го гледаш на снимка друго е да го пробваш и чак след това да предприемеш закупуването им. М/у другото след като сложих кожата седалките станаха с една идея по твърди, нещо като полу спортни седалки ако мога така да се изразя, но на мен лично са ми достатъчно удобни Ако беше от София, няма против да си направим една среща и да видиш как е
                      punto HGT

Коментар

а бре човек как го разреди това лепило?!? хелми на ацетонова основа догде сипя ацетон вътре и се пресича...вече две кутии заминаха мамка му тоя салон златен ще ми излезе...

Коментар

kiselo написа:
                          а бре човек как го разреди това лепило?!? хелми на ацетонова основа догде сипя ацетон вътре и се пресича...вече две кутии заминаха мамка му тоя салон златен ще ми излезе...
                          Хмм... нещо не е както трябва... И при мен има пресичане но съвсееем леко и като разбъркам добре се оправят нещата.Нз какво да те посъветвам...

Коментар

ей това ако ми обясниш как го изпъна...1? залепих всичко ама много ме подразни това че няма как да се опъне плътно...?! сега направих вътрешните кори и се чудя за самата пластмаса на вратата дали да я правя?! така или иначе и по таблото ще ми останат някой пластмасови детайли...
                            Прикачени файлове

Коментар

Колега може ли да видим какво стана с пепелника и запалката

Коментар

Браво колеги,много добре се справяте :D Не разбрах само какво лепило ползвате,трябва да е хубаво и да издържа на температури,че в тия жеги... :D Успех
                                Fiat Uno Mk1 1.3

Коментар

Working...
                                X