kiselo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Marea интериор + снимки
Collapse
Заключена тема
X
X
-
lithrone
-
lithrone
kiselo написа:ъм първо....с кожа с подплата определено е доста сложно...а с какво разреждаш лепилото? то и без да го разреждаш става но ми е интересно какъв ще е резултата
Коментар
-
lithrone
kiselo написа:добре покажи ми снимка и как изпъваш кожата то е ясно с горещ въздух ама не залепва веднага как я задържаш изпъната? и ако може някоя снимка отдолу да видя как я захващаш в края
Коментар
-
lithrone
PaUnOff написа:Като гледам тия щипки и работата отива на професионално ниво Браво много красиво става
Коментар
-
lithrone написа:Е чак професионално....Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
lithrone
Racer GT написа:lithrone написа:Е чак професионално....
Коментар
-
lithrone написа:Racer GT написа:lithrone написа:Е чак професионално....Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
lithrone
kiselo написа:oпределено докато не си намеря кожа без подплата нищо не правя...пробвах с кората на вратата на багажника с кожа с подплата и стана една голяма боза...нито може да се изреже качествено нито да се опъне нито да се залепи добре...нищо...сега освен кожа трябва да мисля и кората как да си оправя...май ще се купува нова...поне ще има на какво да експериментирам опитите продължават...
Коментар
-
lithrone написа:kiselo написа:oпределено докато не си намеря кожа без подплата нищо не правя...пробвах с кората на вратата на багажника с кожа с подплата и стана една голяма боза...нито може да се изреже качествено нито да се опъне нито да се залепи добре...нищо...сега освен кожа трябва да мисля и кората как да си оправя...май ще се купува нова...поне ще има на какво да експериментирам опитите продължават...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
-
lithrone
kiselo написа:Да беше от Пловдив да ти покажа горе долу как става ама ей на далече си ...
Коментар
-
lithrone написа:kiselo написа:Да беше от Пловдив да ти покажа горе долу как става ама ей на далече си ...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
-
lithrone
Ето началото на лек ъпгрейд на светлините на номера понеже старите са жълти а стъклата им са пожълтяли и са се напукали.Ето и лявата кора почти завършена (снимките са малко кофти но се вижда горе долу)Остават кожени седалки,волан и таван и отвътре ще стане трепач.Смятам да взема предни седалки от Пунто МК2 Sporting и да ги дам за тапициране.За този вид става думаhttp://www.netcarshow.com/fiat/2003-...03.htmТова май не е МК2 но в созопол тази година видях едно МК2 спортинг с такива.Ако някой има по-добра идея или знае от къде мога да се сдобия с такива седалки моля да сподели
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар