Здравейте, Някой може ли да сподели опит със следния проблем. Искам да напрява пластмасовите елементи от интериора ( дръжки на вратите, лайсни и т.н. ) от сиви ( както са заводско ) в черни. Материала , от който са направени не е точно пластмаса , защото стои малко по-мека но това евсеизвестно. Та въпроса ми е някой правил ли е това за да сподели мнение с какво ги е боадисвал евентуално или облепвал с нещо и т.н
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
питане за интериор
Collapse
X
-
...
emzo написа:С кожа става най-лесно, един френд го е правил, но форума му е спрян нещо и не мога да ти дам линк да видиш.
Коментар
-
lithrone
Re: питане за интериор
bdimov написа:Здравейте, Някой може ли да сподели опит със следния проблем. Искам да напрява пластмасовите елементи от интериора ( дръжки на вратите, лайсни и т.н. ) от сиви ( както са заводско ) в черни. Материала , от който са направени не е точно пластмаса , защото стои малко по-мека но това евсеизвестно. Та въпроса ми е някой правил ли е това за да сподели мнение с какво ги е боадисвал евентуално или облепвал с нещо и т.н
Коментар
-
Аз боядисвах със спрей пластмасата около километража, страничните въздуховоди, дръжките на вратите, конзолите за управление на стъклата и рамката на цд-то.След една седмица ползване изшкурих рамката на цд-то, конзолите за управление на стъклата и дръжките на вратите. От личен опит, не ти препоръчвам да ги боядисваш тези елементи, защото те са често използвани, търкани, докосвани с потни ръчички и прочие и няма да издържат особено дълго, а като се захабят става грозно. Останалите елементи може, защото допира до тях е доста рядък и няма проблем с търкане и драскане. До сега няколко пъти съм ги чистил с мокри кърпи и не са мръднали. На моята Златка съм ги боядисъл в сребърен металик и си ми харесва"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
lithrone
M5kov написа:Аз боядисвах със спрей пластмасата около километража, страничните въздуховоди, дръжките на вратите, конзолите за управление на стъклата и рамката на цд-то.След една седмица ползване изшкурих рамката на цд-то, конзолите за управление на стъклата и дръжките на вратите. От личен опит, не ти препоръчвам да ги боядисваш тези елементи, защото те са често използвани, търкани, докосвани с потни ръчички и прочие и няма да издържат особено дълго, а като се захабят става грозно. Останалите елементи може, защото допира до тях е доста рядък и няма проблем с търкане и драскане. До сега няколко пъти съм ги чистил с мокри кърпи и не са мръднали. На моята Златка съм ги боядисъл в сребърен металик и си ми харесва
Коментар
-
lithrone
M5kov написа:Наистина не съм се старал толкова, но колкото и добре да се боядиса, ще се истърка
Коментар
-
lithrone
M5kov написа:Кажи все пак с как ги обработва и с каква боя ги боядиса
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар