Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проект Пунто ГТ1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

s00rry написа:
    нене турбо път няма спукан.. то се осеща и се чува , да с спортен вал пайпар ултра който се води демек с тоя вал стаа по голям.. т**ак общо взето смъква налягането и не върви както трябва
    за този вал си трябва и турбо не е само да го пляснеш за тва ти пада нялягането
    Power Under Pressure

Коментар

шах с пешката ... ам за ся ще е така пък ще видим
      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

малко раздвижванее.. ся чакам АПЕКСа да пристигне и перфорирано брембо :D
        Прикачени файлове

Коментар

ето ги фаровете монтирани но немога да ги снимам хубаво как светят мисля че съм доволен от крайния резултат ..
          Прикачени файлове

Коментар

Колко струва удоволствието тея фарове да ти красят предницата ? :D :D
            94' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
            03' Alfa Romeo 156 SW 2.4 jtd Nero Metallico
            02' Fiat Stilo 1.6 16v Grigio Steel

Коментар

нови са 230 лв но тези са от човек малко ползвани и са съответно по евтини

Коментар

Много радва малкото габаритче където свети :D. От къде може да се закупят ако не е тайна (ако искаш ми драсни едно ЛС за да не се счита като реклама тук) ?

Коментар

ами по принцип в тунинг магазините ги има .. но по специално в нашия в В търново са намалени на 230 лв чисто нови ако са по скъпи мога да съдействам за покупка

Коментар

С такива фарове трябваше да ги направят да излизат от завода, просто пасват перфектно на колата п.п. можеш ли да провериш за МК2 колко пари са, че ги гледах някъде по 400лв, което е прекалено висока цена за удоволствието да съм с ейнджъл айс
                    punto HGT

Коментар

didich написа:
                      С такива фарове трябваше да ги направят да излизат от завода, просто пасват перфектно на колата п.п. можеш ли да провериш за МК2 колко пари са, че ги гледах някъде по 400лв, което е прекалено висока цена за удоволствието да съм с ейнджъл айс
                      колега няма днес ходих да проверя ..., колеги вчера като слагах фаровете нещото стана понеже колата нямаше акумолатор и подадах с едни кабели малко менте...ток за да запали и после пак падна акумолатора и подадох пак ток но нещо стане незнам има няква вероятност да съм разменил + и - като съм подавал ток но почти съм сигурен че не съм та... изчезнаха от вътре от таблото авариините не работят мигачите , обортомера , налягането на маслото бензиномер температура нищо освен лампичката за дългите фарове и маслото нищо друго , прегледах всички бушони смених имаше изгорели два но не се орпави като дадеш на контакт светва само лампата на маслото нито чека нито акумолатора нищо .., гледах релето което е за мигачите под кората на волана сменях го нищо .., отпред преглеждах бушоните нищо .., отдолу кадето са масите и там нищо нередно сменяхме компа с такъв от гт2 но колата не иска да запали но по таблото като дадеш на контакт нищо друго не свети пак .., а с моя комп от гт 1 си пали ...? някви предположения на някой да му се е случвало нещо такова ? не съм гледал релетата който са над жабката там.. кадето са

Коментар

хващай мултицета брат и мери изобщо до някой бушон има ли волтаж
                        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

тууи ме самнява и мене за два бушона за авариините и имаше един сървис нещо си ... утре ще го гледам от де иде драмата

Коментар

имах проблем с стоповете и отново благодарение на орлин ги оправих ако не беше той нямаше никога да има тая кола стопове нямаше да се сетя никога каде е драмата... понеже сменях таблата от гт1 сложих от гт3 и останала една букса плоска която се слага посредата в една допалнителна платка и тая прослувутата буква на нея били стоповете ... но ся сложих тая платчича и се оправиха абе искам да попитам вчера и днеска поразтиках пунтарата карам я с масло 15в50 мотул и като гледам налягането на празен ход стрелката застава точно посредата на уредчето като и давам газ отива точно преди 3те бара кадето трябва да си е но на празен ход седи посредата което е някаде 1.5 или там някаде туи за притеснение ли е... защото май трябваше да е повече ...

Коментар

е на празен ход няма за какво да надува, че да ходи там
                              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Нормално е налягането , няма се плашиш
                                Power Under Pressure

Коментар

Working...
                                X