Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проект Пунто ГТ1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

DogForLife написа:
    Май за да виждаш всичко се плаща.И аз съм регнат там ама не вижадм всичко
    ми за новите може и да е така ама аз съм там от отдавна и нищо не съм давал , ама и там са едни рабирачи , понякога съм им се чудел какви глупости творят ама те зи нзаят даже имаше проект с ГТ28р на стоковия колектор дето и палеца не можеш да навреш , бе общо взето не са некви мега разбирачи , а финните неща са им правени в некви тунинг фирми , НО има какво да се види , от тук от там и се отбира полезната информация
    Power Under Pressure

Коментар

Да така е и аз съм регнат от доста отдавна, но не са видими най-интересните неща, именно затова му казах да прежали няколко паунда за пълен достъп, иначе да, има тъпотии като във всеки форум, но като цяло има много качествна информация подплатена със снимки и видео, а ако знаеш как да си зададеш въпроса ще получиш много отговори с обяснения кое защо и как от хора които са минали през конкретното нещо. Специално за 2.16т в пунто, не мисля че има по-пълен източник на информация.
      тежък е животът лек...

Коментар

леко вкарахме задна днеска... след като се бяхме разбрали с момчето да ходим да вземаме двигателя тамън преди да тръгнем се обади и ми каза че няма да го продава някви глъпости ми изтакна като причини а после се оказа че го е продал ... и така де с моя касмет не се учудвам ... та някой ако има някой 2.0 16в турбо да се обажда стига да не е някои леща...
        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
          леко вкарахме задна днеска... след като се бяхме разбрали с момчето да ходим да вземаме двигателя тамън преди да тръгнем се обади и ми каза че няма да го продава някви глъпости ми изтакна като причини а после се оказа че го е продал ... и така де с моя касмет не се учудвам ... та някой ако има някой 2.0 16в турбо да се обажда стига да не е някои леща...
          обикновенно първо се купува после се разфасова ама ...http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...281&f1=details
          Power Under Pressure

Коментар

ами уж така щеше да стане ама.. нали ми викаше да пращам по барзо и колко ми трябваше ... тоя отдавна няма двг ... продал го е )

Коментар

s00rry написа:
              ами уж така щеше да стане ама.. нали ми викаше да пращам по барзо и колко ми трябваше ... тоя отдавна няма двг ... продал го е )
              ми са да ходиш да му счупиш главата на онзи, аз мислих че всичко е уговорено и е точнопепи няма ли двигател
              Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                s00rry написа:
                ми са да ходиш да му счупиш главата на онзи, аз мислих че всичко е уговорено и е точнопепи няма ли двигател
                ами и аз така си мислех че всичко е точно ама а де от де да го знам че оня ще излезе такъв ся един колега от пз ми предлага неговото ударено отпред в дясно това е колата на колегата http://www.album.bg/www.diavollo.bg/?page=1

Коментар

WhitePower написа:
                  s00rry написа:
                  ами и аз така си мислех че всичко е точно ама а де от де да го знам че оня ще излезе такъв ся един колега от пз ми предлага неговото ударено отпред в дясно това е колата на колегата http://www.album.bg/www.diavollo.bg/?page=1 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...464&highlight=

Коментар

s00rry написа:
                    WhitePower написа:
                    s00rry написа:
                    ами и аз така си мислех че всичко е точно ама а де от де да го знам че оня ще излезе такъв ся един колега от пз ми предлага неговото ударено отпред в дясно това е колата на колегата http://www.album.bg/www.diavollo.bg/?page=1 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...464&highlight=
                    Тази мисля, че беше на газ имай го предвид
                    Sedicivalvole (Racing Rosso)now
                    GTV 2.0 (612 A)now
                    E60 530D now.. hate it big time :D
                    Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
                    Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

здравейте колеги , тука малко се загубих в последно време но работата с 2-ката след 3тото разочарование за сделка с закупуването на мотор се отказах и накрая с парите купих още едно гт което с гт 3 мотор тъй като то още е така да се каже "девствено" напълно сток заводски мисля да отиде в бялото купе така както е но имам едно питане понеже на гт3 моторчето на празния ход е отгоре и ще имам проблем с разпънката няма да мога да я сложя искам да си сложя моторчето от празния ход ог гт1 цата с колектора и маркучите както са там и ще прехвърля буксата на другото моторче според вас дали ще има някакъв проблем ?? дайте някви мнения

Коментар

като цяло ми хрумна че ако не стане моторчето ще смениш електрониката с твоето и готово защото това има и имобилайзер , а незнам твоето да има окабеляване за такъв
                        Power Under Pressure

Коментар

да това е с имобилайзер задалжително ще сменя инсталацията с това от гт3ката защотото е като нова за разлика от мойта която е поразфарляна и препоявана ама дали ще стане врътката с моторчетата е въпроса скоро ще разберем

Коментар

не, нестава!

Коментар

JacK`DanielS написа:
                              не, нестава!
                              и по точно
                              Power Under Pressure

Коментар

колеги свети ми чека и на блинк тест ми излиза 1244 - Final stage canister electro-valve short circuit or open circuit - ECU malfunctions което немога мн мн да си го обесня какво значи някой да се сблъсквал с такова нещо и да каже каде е проблема

Коментар

Working...
                                X