Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проект Пунто ГТ1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Убавец предницата много ми гаресва
    Power Under Pressure

Коментар

Красавица, изглежда супер. Протестирайте, че ми се кара хубава кола, а с тези цени на бензина

Коментар

eййй тия несгоди нямат край ...!! направо вече незнам какво всеки път като стане нещо се си викам айде з апослено ще е ама то вече се улива неска почна да не влиза 2рата хърка нечовешки чак я изплюва нито съм я напъвал нещо нито нищо... не му е писано на туй пунто да е пунто !
        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

чупен синхрон честито все си мисля че тези скорости бяха правени от вас а не заводски май ако не се лъжа
          Power Under Pressure

Коментар

И е най желателно да пристъпиш към ремонт,иначе след това ще купуваш и зъбчатки.Имам тука една кутия освен синхронизатори,муфа и зъбчатки на 1-2.щото се кара докато не не те остави...нямам думи
            uno turbo 1.3 i.e' 86
            renault 19 1.8 16v
            uaz 469 4.0 turbo
            renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
            trabant 601 69'

Коментар

колеги искам да ви помоля ... , някой ако има някой познат който да има глава от гт и едно бутало от гт1, 2 да даде някъв номера че един приател му трябват благодаря предварително

Коментар

Иначе за мен говориш по темите че ми е счупена колата , коя под ред е скоросната котия я кажи ?? без да лъжеш като ти дадох и аз една да не забравяме !!
                Fiat Punto GT

Коментар

ами мойта си е една , тая дето я даде не беше за мен тогава мойта беше в перф здраве преди да се троши втората

Коментар

колеги след дълги размисли тия дни реших .., да почвам пунтото на части по специално двигателя причината е ще слагам 2.0 вече съм го решил твърдо и по късно ще пусна с обява на частите кое какво защо мерих преди няколко дни компресията 10 сятка удари навсякаде може и целия мотор някой ако има интерес към нещо да свирка

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...043192#1043192 най накрая и аз се реших ... тай че от другата седмица ще се почва да се разглабя

Коментар

колеги мотора от пунтото е изваден др седмица ще вземам ланчия капа 2.0 16в турбо като за начало ще го карам сток с стоковата електроника и в последствие ще сменя електрониката от купе и един ремап та интересуват ме някой неща.... ще помоля който може да помага 1. захващането на мотора тампоните 2.спирачките исками се да сложя от капата по големите апарати с дискове 288 мм обаче там размера е 5по 108 може ли да се разпробият нещо или да се направят 4по100 ? или да заръчвам неки нов дискове като мойте че трябва и да се спира все някак 3.понеже тоя мотор е капович колектор и е по дълаг като че ли самия колектор това значи ли че мотора трябва и тои да иде напред 4.какви полуоски трябва да се сложат знам че едната се оставя от пунтото ама .. ако някой има по подробна инфромация и какви други разлики имат Каповия мотор с този на купето

Коментар

Полуоски до колкото ми е известно се правят каквито си поискаш.А за колектора не може да го изманипулираш нещо вместо да даваш напред мотор.То и без това ще режеш заради радиатора май.В голям се вкарваш.Дисковете ако може да се пробият ги пробий - доста по лесен вариант е.
                          4 бири и турбината да свири

Коментар

Бих те посъветвал ако се оправяш с английския да прежалиш няколко паунда и да се регистрираш в английския puntosports форум, там ще намериш няколко такива проекта с подробни обяснения снимки и каквото още се сетиш за транспантиране на 2.16т
                            тежък е животът лек...

Коментар

jungleraver написа:
                              Бих те посъветвал ако се оправяш с английския да прежалиш няколко паунда и да се регистрираш в английския puntosports форум, там ще намериш няколко такива проекта с подробни обяснения снимки и каквото още се сетиш за транспантиране на 2.16т
                              че защо платен ли е вече щото аз съм от 7 години там регнат
                              Power Under Pressure

Коментар

Май за да виждаш всичко се плаща.И аз съм регнат там ама не вижадм всичко
                                4 бири и турбината да свири

Коментар

Working...
                                X