Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проект Пунто ГТ1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

s00rry написа:
    абе аз търся ..., за сега съм се спрял на гарет 2560р и тдо4-15 нещо такова ако изпадне ще стрелям , но която и да е от двете ще е с изпускателен колектор при всички положения ! интересно ми беше с смукателния колектор при по голям дросел променя ли се динамаката на мотора в ниските ??? а това с дебитомера какво по точно имаш в предвид разпояват му се пиновете и се мести в по голяма тръба применро на 76 фи и така се ремапва ?
    да , разпоява се и се мести стреляй на 04-15 ка , аз вървяща 2560ка не съм виждал , дори и на 2 бара
    Power Under Pressure

Коментар

Турбото за Купе което продавам, няма ли да му свърши работа?

Коментар

kaci написа:
        Турбото за Купе което продавам, няма ли да му свърши работа?
        Ми дай малко инфо какво е и подробностти
        Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
          Ми дай малко инфо какво е и подробностти
          http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=970575#970575 и мисля че топлата част беше .49, а фланеца е Т2*

Коментар

ако някой му трябва нещо от двигателя да свирка ще се продава на части... след основен ремонт е на 3000 хил км има спортен вал пипер ултра, спортни кабели еко ремапната от орлин абе долу горе сте запознати с сет уп а на колата ) ако някой иска нещо )
            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Защо какво се е случило че го разпродаваш?

Коментар

нищо не се е случило просто на неговото място ще дойде батко му :P

Коментар

Под батко му какво се има на предвид ? Интересно ми стана
                  '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                  '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

според мен 2.0 16vt :D
                    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

успех ти желая щети трябва
                      Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                        успех ти желая щети трябва
                        ще ми трябва като за началоо :P

Коментар

Не се занимавай с глупости Росене, намери една турбина от някъде и газ.
                          4 бири и турбината да свири

Коментар

DogForLife написа:
                            Не се занимавай с глупости Росене, намери една турбина от някъде и газ.
                            лошото е че аз от части и пепи изцяло знаем какво е да го навреш , като се има в предвид че пепи има сервиз и тенекиджия под ръка за да преправи лапите на мотора има и познат който да му нареди инсталацията :0 и още много други хора под ръка но все пак 2.0 16В с къстъм колектори и голяма турбина и прочие и .... вади 340 коня , но е много тежък мотор аз предвиждам едни 1200 лева разходи преди да запали ,
                            Power Under Pressure

Коментар

И да не забравяме проблемите с охлаждането на двигателя и проблемите с тежката предница и тоталния дизбаланс на преден/заден мост и проблемите с работата на спирачките равномерно...Но ако се внимава и всичко се изпипа максимално без да се жалят пари и време за реализация ще стане убииствена машина

Коментар

Този мотор си заслужава да го направиш 400+ коня и тогава да го пускаш вътре.
                                4 бири и турбината да свири

Коментар

Working...
                                X