WhitePower написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проект Пунто ГТ1
Collapse
X
-
r.punto написа:ти и ти четеш по диагонал...за някои хора в търново ще си остане гт бавна кола...чети по внимателно...ако исках на живо щях да те хранилкам...успех с колата...ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
r.punto написа:бреи...ти понеж си свикнам да те гъбаркат за пунтото и си мислиш че и за..като ме вози мисля само добри съвети ти дадох баси...какви ги измисляш...ако си се хванал да стане както трябва ..браво...имат нужда ги тиросаш...ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
aбе колеги нещо ме засърбяха пръстите през тоя зимния сезон... върти ми се идеята да сложя по голяма дроселова клапа на смукателния колектор ..., ? може ли някой да ми обясни от какво мога да ползвам ..? какви ще са +совете и какви - нуси ще има... това ? и какво би ми било пречка ?? мисля си за нещо на 60/3..мм ? примерно от голф АБФ е 60 мм ?? дайте мнения след това колата ще трябва да се ремапва пак нали ?ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
АХХАХАХ Росене и тука ли те хранят синкол , стана медина звездата на ВТ в сели сайт те има може и в Борбата да те пише знам ли ти си моита гордост , добре че момчетата от София те защитават в тунинга аиде на 25 трябва да изкараш колата , традиция е да ти пишат актов на 25dEv # LiFe sTyLe
2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik
Коментар
-
d0b0 написа:АХХАХАХ Росене и тука ли те хранят синкол , стана медина звездата на ВТ в сели сайт те има може и в Борбата да те пише знам ли ти си моита гордост , добре че момчетата от София те защитават в тунинга аиде на 25 трябва да изкараш колата , традиция е да ти пишат актов на 25ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар