Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проект Пунто ГТ1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

WhitePower написа:
    s00rry написа:
    r.punto написа:
    от много мислене и прас...мотора в коша...братле каквото и да правиш в търново пунто гт ще си е невървяща кола...освен да правиш на всички по 3 коли разлика а за това трябва финанси и работа доста...
    шшш батка почна да ме дразниш вече с твойте хранилки за тая кола в момента колата няма нищо общо с това което беше в състояние което я вземах .. така че нямаш никво право да я храниш по какъвто и да е начин има 1000 други причини който може да са преди това ама не и колата.. виж аз може да не мога да карам да няма гуми и темподобни неща ама.. колата в момента не е това което е било някога ... но спокойно всичко с времето си може дори и по барза да се окаже оъ както е била и при теб..!! така че моля за в бъдеще спестявай си коментарите от този род в този и в другия форум!! аз колата я правя за мен не да ходя да се доказвам на някой си колко вървяла това го правя за измеждодругото ако става на въпрос не ми е това целта с която я правя тая кола правя си я за кеф и за каране да се возя !!
    не му се връзвай , той си е такъв мечтател Роска ако много го закъсаш ще дойда аз в търново да видят кон боб яде ли
    ох майкоооо ..., започва сееееее .., орлине дръж са че са задава неизбежнотоо !
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

ти и ти четеш по диагонал...за някои хора в търново ще си остане гт бавна кола...чети по внимателно...ако исках на живо щях да те хранилкам...успех с колата...

Коментар

r.punto написа:
        ти и ти четеш по диагонал...за някои хора в търново ще си остане гт бавна кола...чети по внимателно...ако исках на живо щях да те хранилкам...успех с колата...
        не е въпроса на живо или на право или както и да е просто пишеш че не е наравена кат хората и темподобни глупости и мога да ти кажя че тая кола не е била толкова в час поне от 2 3 години насам ..., а сега я чака нещо много сериозно ... но нека не разваляме коледните празници на някой хораа

Коментар

бреи...ти понеж си свикнам да те гъбаркат за пунтото и си мислиш че и за..като ме вози мисля само добри съвети ти дадох баси...какви ги измисляш...ако си се хванал да стане както трябва ..браво...имат нужда ги тиросаш...

Коментар

r.punto написа:
            бреи...ти понеж си свикнам да те гъбаркат за пунтото и си мислиш че и за..като ме вози мисля само добри съвети ти дадох баси...какви ги измисляш...ако си се хванал да стане както трябва ..браво...имат нужда ги тиросаш...
            както и да е мисля че ме разбра какво исках да ти кажя ) , а за другото всеки има право да лае колкото си иска и да говори колкото иска друг въпрос вече е кой колко внимание им обраща , иначе за ставането ще станее и тировете ще има всичко

Коментар

aбе колеги нещо ме засърбяха пръстите през тоя зимния сезон... върти ми се идеята да сложя по голяма дроселова клапа на смукателния колектор ..., ? може ли някой да ми обясни от какво мога да ползвам ..? какви ще са +совете и какви - нуси ще има... това ? и какво би ми било пречка ?? мисля си за нещо на 60/3..мм ? примерно от голф АБФ е 60 мм ?? дайте мнения след това колата ще трябва да се ремапва пак нали ?

Коментар

от алфа 155ца е като кутия цираги и на мене ми се мотаеха такива идей , но като цяло най голямта загуба е от главата на ГТ то така че ...
                Power Under Pressure

Коментар

от опел става сваляш главата и нашиваш нови клапани като на ро6алди а за разход да не говорим вече

Коментар

leandro написа:
                    от опел става сваляш главата и нашиваш нови клапани като на ро6алди а за разход да не говорим вече
                    кое с по голямата клапа ли ?!

Коментар

да аз тая процедура сам я правил с пежото ми от ц16нз маи бше и по големи клапани от друк опел

Коментар

АХХАХАХ Росене и тука ли те хранят синкол , стана медина звездата на ВТ в сели сайт те има може и в Борбата да те пише знам ли ти си моита гордост , добре че момчетата от София те защитават в тунинга аиде на 25 трябва да изкараш колата , традиция е да ти пишат актов на 25
                        dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

d0b0 написа:
                          АХХАХАХ Росене и тука ли те хранят синкол , стана медина звездата на ВТ в сели сайт те има може и в Борбата да те пише знам ли ти си моита гордост , добре че момчетата от София те защитават в тунинга аиде на 25 трябва да изкараш колата , традиция е да ти пишат актов на 25
                          хахахах трябва да те возя..... за да е по тежко ...то вече нещата са за арест .. ен са за актове

Коментар

ам да вадя Плъгаа и да има дуноооооо
                            dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

та относно по темата..., с по голямата дроселова клапа.. какъв ще е резултата от поставянето на такава на колата.. някой има ли наблюдения ) ?? чи ще става страшно

Коментар

http://www.puntopower.com/piasini.ht...piasini_18.jpg

Коментар

Working...
                                X