Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проект Пунто ГТ1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

клавиатурни рацери!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

leandro написа:
      азота сам си го пални пешо маикаму е работи в болница така че се сешташдоста добере се познаваме с него.пускаите се и внимаваите само
      Може за това не споря, но е много важно на кви атмосфери е бутилката. До колкото знам кара с оригинална бутилка а не такава от болница, освен ако не го прехвърля от медицинска в рацерска
      кое саксо няма валове и други подобрения като нали наи доброто време на саксото е под 15 сек.-14.80 а заводското време е 16,00 сек. а само с твоя чип не става братле
      Имаш крава пиеш мляко, нямаш крава почиваш. Туй е положението. И да съм имал сложил съм! Пунтото да не е сток, че го обсъждаме тоя въпрос

Коментар

ко стана ве , нали неедлята , тя мина
        Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
          ко стана ве , нали неедлята , тя мина
          Дупката е час и половина Чаках го на линията ама сигурно са е забавил - загрявал е гумите :D Рушеее ай че падна снега бее, за другата неделя ша ти търся вериги Yellow_Flash_Colorz_PDT_29

Коментар

аребе , не всичко е победа , паднал бил , няма значение , искаме филмче на финала
            Power Under Pressure

Коментар

ам неделята имах малко извънредна раута ..., неможах да стигна до горе, давидка ще видим кога ще е тряя и някви гуми да се измислят че стия няма грам смисал )ай стига сме четкали че вдигнахме както каза половината форуми за глупости квото има да се види ще види )
              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

вече сме с чисто нова кутия :D ! жокеритииииииии са подредении , трябва ми оста с перката от турбина Т25 .., за един експеримент :P някой ако има някой избочена и иска да го отърва да свирка насам

Коментар

s00rry написа:
                  за един експеримент :P
                  Power Under Pressure

Коментар

и някой ако има 4 бутала... да свирка че може и да потрябват

Коментар

s00rry написа:
                      вече сме с чисто нова кутия :D ! жокеритииииииии са подредении , трябва ми оста с перката от турбина Т25 .., за един експеримент :P някой ако има някой избочена и иска да го отърва да свирка насам
                      Ай излизай беее жокеееер. Излизай, че съм развил крана на азота ша ти прая празниците весели

Коментар

JacK`DanielS написа:
                        за ся буталата да си седят там дето са си ..., давидка весели ще са повярвайй ми

Коментар

s00rry написа:
                          JacK`DanielS написа:
                          за ся буталата да си седят там дето са си ..., давидка весели ще са повярвайй ми
                          и аз така мисля

Коментар

от много мислене и прас...мотора в коша...братле каквото и да правиш в търново пунто гт ще си е невървяща кола...освен да правиш на всички по 3 коли разлика а за това трябва финанси и работа доста...

Коментар

r.punto написа:
                              от много мислене и прас...мотора в коша...братле каквото и да правиш в търново пунто гт ще си е невървяща кола...освен да правиш на всички по 3 коли разлика а за това трябва финанси и работа доста...
                              шшш батка почна да ме дразниш вече с твойте хранилки за тая кола в момента колата няма нищо общо с това което беше в състояние което я вземах .. така че нямаш никво право да я храниш по какъвто и да е начин има 1000 други причини който може да са преди това ама не и колата.. виж аз може да не мога да карам да няма гуми и темподобни неща ама.. колата в момента не е това което е било някога ... но спокойно всичко с времето си може дори и по барза да се окаже оъ както е била и при теб..!! така че моля за в бъдеще спестявай си коментарите от този род в този и в другия форум!! аз колата я правя за мен не да ходя да се доказвам на някой си колко вървяла това го правя за измеждодругото ако става на въпрос не ми е това целта с която я правя тая кола правя си я за кеф и за каране да се возя !!

Коментар

s00rry написа:
                                r.punto написа:
                                шшш батка почна да ме дразниш вече с твойте хранилки за тая кола в момента колата няма нищо общо с това което беше в състояние което я вземах .. така че нямаш никво право да я храниш по какъвто и да е начин има 1000 други причини който може да са преди това ама не и колата.. виж аз може да не мога да карам да няма гуми и темподобни неща ама.. колата в момента не е това което е било някога ... но спокойно всичко с времето си може дори и по барза да се окаже оъ както е била и при теб..!! така че моля за в бъдеще спестявай си коментарите от този род в този и в другия форум!! аз колата я правя за мен не да ходя да се доказвам на някой си колко вървяла това го правя за измеждодругото ако става на въпрос не ми е това целта с която я правя тая кола правя си я за кеф и за каране да се возя !!
                                не му се връзвай , той си е такъв мечтател Роска ако много го закъсаш ще дойда аз в търново да видят кон боб яде ли
                                Power Under Pressure

Коментар

Working...
                                X