s00rry написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проект Пунто ГТ1
Collapse
X
-
-
||Davide|| написа:WhitePower написа:както казвам 3 от 3 , пропусна, неможал и ... няма тогава , е се снима на 400 митра
Коментар
-
r.punto написа:||Davide|| написа:WhitePower написа:както казвам 3 от 3 , пропусна, неможал и ... няма тогава , е се снима на 400 митраPower Under Pressure
Коментар
-
s00rry написа:аххах дано ти е заредена тогава бутилкатаа !!! ще се чуем значи щом е така работатаПунтото е над 170 коня със сигурности Росене , едни 15 и едни yokohama и на старта "Леб нема да му се яде с тоз дезодорант"иначе колагата да не се обижда , просто тука сме сектанти малко ,Братле ако мислиш че пунтото е повече от 170 коня на мотора се бъркаш...а и ск.кутия и съединител са пълен боклук в момента...а и драивера не е сханал наи добрия начин на каране ....та в момента наи добрия вървеж които може да покаже пунтото е от движение...или трябва да седне да карам аз примерно но тогава ще се счупи нещо със сигурност..
Коментар
-
||Davide|| написа:Хахах туй са момински оправдания бе колега. :P Мойта кола пък е с мотор пълен сток с нитро с медицинска бутилка на 30 атмосф.(по принцип трябва да са 100). Трябва ли да се оправдавам? Такава дисциплина летящ старт не съществува в световен мащаб ! Да застава на чертата утре и да го препарирам било то с калник кола или тир. Щом е отзад значи е припаднал, прав ли съм? Нямам нищо против да му караш колата щом смяташ, че шанса е по-голям, само незнам дали Рушето му са прай още Айде до утреее :D
Коментар
-
WhitePower написа:маи никога не карал с парада спек 2 , по добра гума е само семи слика от от там нагореоправдания няма..това е реално състояние на пунтото в момента за съединител и скорости...саксото ти не сток двигател знаеш много добре...пунтото няма да го карам понеже не ми се чупят чужди коли...има стартове от движение и още много видове стартове има...от движение си личи наи добре коя кола е по силна...
Коментар
-
Колега недей с лошо.Саксото има брутален старт,това е факт неуспорим.но след 120 припада много лошо турбото си е турбо все пак.аз предлагам следното намерете си и двамата еднакви марки гуми в сходно състояние и се пуснете тогава и няма да има оправдания.Пунтото и на 1,2 ще те размаже на 400м.на мен на тази дисциплина ми свършва 4та иска 5тапочти.Може да е калпаво на старт но на 110 120 ще те стигне и ще те хапне като френска кифличка
Коментар
-
Bavno_PuntoGT написа:Колега недей с лошо.Саксото има брутален старт,това е факт неуспорим.но след 120 припада много лошо турбото си е турбо все пак.аз предлагам следното намерете си и двамата еднакви марки гуми в сходно състояние и се пуснете тогава и няма да има оправдания.Пунтото и на 1,2 ще те размаже на 400м.на мен на тази дисциплина ми свършва 4та иска 5тапочти.Може да е калпаво на старт но на 110 120 ще те стигне и ще те хапне като френска кифличка
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар