Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проект Пунто ГТ1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

s00rry написа:
    ||Davide|| написа:
    JacK`DanielS написа:
    r.punto написа:
    старт със саксото имаше ли
    имаше... и Саксото припадна барабар със шотовете си!
    Хахаха младеееежи успокойте се малко, че пак сектанщина виждам ! Ти на тея големите дупки дет светят припадане ли викаш бе :D Тая неделя ако искате заповядайте да демонстрирам отново пунтото с колко КОЛИ ПРИПАДА !!! Тоя клип е от най-добрия старт на пунтото като не съм пръскал нитро от 1ва. Рушееее къде ма стигаш на 2ра, че и да ме подминаваш бе хахаха ша ма умориш. Ние на летящ като пускахме не можеш да мръднеш 1 калник пък от старт си ма бил стигал :D Да не е 1 ви април беее или още ти е забавно от газовете на азота дето се надиша отзад
    хах брат... и на двата старта с изключение на онзи който тръгна по напред на 3та те стигам и излизам напред на 4та вярно тогава минаваме 400метра после а от летящия е много относително там по ония бабуни не съм раздавал газ че с тая гума колата се люлееше като патка а и да не забравяме че аз и бях с спукана задна гума.. ) както и да е ще има реванш ) да се надяваме че тоя път ще вкарваш скорости и всичко ще е както трябва да няма после ти тва така ти тва иначе
    Хахаха ша ма умориш уееее Рушеее :D Кога съм изтървал скоростиии бее ахахах. До колкото помня твойта кола я бутахме един път назад щото не можа да тръгнеш и още 1 път спирахме и тръгвахме след като ни бяха дали старт! Отделноо стигаш и ме минаваш на 4та защото се гоним на 400 МЕТРА !!! Аз нитро на 4та НЕ пръска. В момента в който мина отбивката и газта я връщам камо ли да пръскам азот. На летяш единствено вървим заедно, малко даже мърдаш напред но да стопиш колите дето съм ти напраил от старта няа как да станее! Предизвиквам те Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 най-официално неделя да заставаш на бряста да ти пръсна мозакааааааа Рушееееее заставай с тос турбЪ Пунтак

Коментар

WhitePower написа:
      както казвам 3 от 3 , пропусна, неможал и ... няма тогава , е се снима на 400 митра
      Туй еее край - мн точно си го написал. Ако тряа по тая схема да говорим е 3:0 за Саксото (Роска ако имаш претенции ще ти го демонстрирам one more time), даже и клип има

Коментар

аххах дано ти е заредена тогава бутилкатаа !!! ще се чуем значи щом е така работата
        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

а ние всички искаме видео ама не на старта а на финала
          Power Under Pressure

Коментар

||Davide|| написа:
            WhitePower написа:
            както казвам 3 от 3 , пропусна, неможал и ... няма тогава , е се снима на 400 митра
            Туй еее край - мн точно си го написал. Ако тряа по тая схема да говорим е 3:0 за Саксото (Роска ако имаш претенции ще ти го демонстрирам one more time), даже и клип има
            Братле ако мислиш че пунтото е повече от 170 коня на мотора се бъркаш...а и ск.кутия и съединител са пълен боклук в момента...а и драивера не е сханал наи добрия начин на каране ....та в момента наи добрия вървеж които може да покаже пунтото е от движение...или трябва да седне да карам аз примерно но тогава ще се счупи нещо със сигурност..

Коментар

r.punto написа:
              ||Davide|| написа:
              WhitePower написа:
              Братле ако мислиш че пунтото е повече от 170 коня на мотора се бъркаш...а и ск.кутия и съединител са пълен боклук в момента...а и драивера не е сханал наи добрия начин на каране ....та в момента наи добрия вървеж които може да покаже пунтото е от движение...или трябва да седне да карам аз примерно но тогава ще се счупи нещо със сигурност..
              Пунтото е над 170 коня със сигурност и Росене , едни 15 и едни yokohama и на старта "Леб нема да му се яде с тоз дезодорант"иначе колагата да не се обижда , просто тука сме сектанти малко ,
              Power Under Pressure

Коментар

s00rry написа:
                аххах дано ти е заредена тогава бутилкатаа !!! ще се чуем значи щом е така работата
                Нали ти казах бе Руше, неделя на бряста ша та засиля страшноооо. Върти крановете, че си ебало майката.
                Пунтото е над 170 коня със сигурности Росене , едни 15 и едни yokohama и на старта "Леб нема да му се яде с тоз дезодорант"иначе колагата да не се обижда , просто тука сме сектанти малко ,
                Колегаа с тия Парадии ще му прая такива точки на стартаа, че ще мисли че пак е със спукана гумаа Ако тва пунто ми земе някога старта си продавам колата ! На 888 ци да е пак ша вари отзад
                Хахах туй са момински оправдания бе колега. :P Мойта кола пък е с мотор пълен сток с нитро с медицинска бутилка на 30 атмосф.(по принцип трябва да са 100). Трябва ли да се оправдавам? Такава дисциплина летящ старт не съществува в световен мащаб ! Да застава на чертата утре и да го препарирам било то с калник кола или тир. Щом е отзад значи е припаднал, прав ли съм? Нямам нищо против да му караш колата щом смяташ, че шанса е по-голям, само незнам дали Рушето му са прай още Айде до утреее :D

Коментар

маи никога не карал с парада спек 2 , по добра гума е само семи слика от от там нагоре
                  Power Under Pressure

Коментар

||Davide|| написа:
                    Хахах туй са момински оправдания бе колега. :P Мойта кола пък е с мотор пълен сток с нитро с медицинска бутилка на 30 атмосф.(по принцип трябва да са 100). Трябва ли да се оправдавам? Такава дисциплина летящ старт не съществува в световен мащаб ! Да застава на чертата утре и да го препарирам било то с калник кола или тир. Щом е отзад значи е припаднал, прав ли съм? Нямам нищо против да му караш колата щом смяташ, че шанса е по-голям, само незнам дали Рушето му са прай още Айде до утреее :D
                    оправдания няма..това е реално състояние на пунтото в момента за съединител и скорости...саксото ти не сток двигател знаеш много добре...пунтото няма да го карам понеже не ми се чупят чужди коли...има стартове от движение и още много видове стартове има...от движение си личи наи добре коя кола е по силна...

Коментар

WhitePower написа:
                      Пунтото е над 170 коня със сигурност
                      малко вероятно да покаже на дино примерно повече от 170 на мотора

Коментар

WhitePower написа:
                        маи никога не карал с парада спек 2 , по добра гума е само семи слика от от там нагоре
                        Карал съм с много гуми и повярвай ми има далеч по-добри гуми от Парадата, говорим за стрийт гуми ! Семи слика е на светлинни години от тоя галош Ама тва няма значение де има право да кара с каквито си иска гуми, нямам нищо против, щом смятате, че са кадърни да кара с такива
                        оправдания няма..това е реално състояние на пунтото в момента за съединител и скорости...саксото ти не сток двигател знаеш много добре...пунтото няма да го карам понеже не ми се чупят чужди коли...има стартове от движение и още много видове стартове има...от движение си личи наи добре коя кола е по силна...
                        Щом се пуска кво значение има. Ако е отпред няма да има обяснения от сорта, че са му преебани скоростите или че няма съединител нали Стартове от движение и други такива може да има на село на правата, официално такава дисциплина не съществува! И накрая никой не спори коя кола е по-силна, никъде не съм казал, че мойта е по силна! Само казвам, че на 400м Пунтака светва на 1 лимузина дупка :D

Коментар

няма как да не светва като не е на ред колата...махни си съединителя и караи...

Коментар

Колега недей с лошо.Саксото има брутален старт,това е факт неуспорим.но след 120 припада много лошо турбото си е турбо все пак.аз предлагам следното намерете си и двамата еднакви марки гуми в сходно състояние и се пуснете тогава и няма да има оправдания.Пунтото и на 1,2 ще те размаже на 400м.на мен на тази дисциплина ми свършва 4та иска 5тапочти.Може да е калпаво на старт но на 110 120 ще те стигне и ще те хапне като френска кифличка

Коментар

Bavno_PuntoGT написа:
                              Колега недей с лошо.Саксото има брутален старт,това е факт неуспорим.но след 120 припада много лошо турбото си е турбо все пак.аз предлагам следното намерете си и двамата еднакви марки гуми в сходно състояние и се пуснете тогава и няма да има оправдания.Пунтото и на 1,2 ще те размаже на 400м.на мен на тази дисциплина ми свършва 4та иска 5тапочти.Може да е калпаво на старт но на 110 120 ще те стигне и ще те хапне като френска кифличка
                              Колега чети моля ти се какво сме писали - Саксото е с АЗОТ !

Коментар

батка като си с азот да не си 350 коня на задно ляво колело само.нали над 75 коня нитро тоя мотор почва да се отделя от тампоните и от коша

Коментар

Working...
                                X