Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проект Пунто ГТ1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

еи сега имаше гонка с въпросното 2.8 .., отначало позагрях гумите 3 4 старта че баят студено навън си беше направих добар старт не въртя много и още на първа и втора бях отпред и разликата да е била 2 3 коли и се отдалечавах нагоре малко лека по лека .., от летящ го дарпа пак бая 2ра 3та ) за ся е това
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

бравос.....пробваи турбо калибрата....много ми е интересно как ще вървиш с нея....скоростния лост оправили го...

Коментар

ахахахахахах... значи скоро да очаквам обаждане....

Коментар

JacK`DanielS написа:
          ахахахахахах... значи скоро да очаквам обаждане....
          хахах обаждане ама за кафе !! ..., абе калибрата е някви ниски 13 мисля че не е за мен все още

Коментар

ниски 13 друг път....направи гумите на 1,5 налягане и караи правилно....то ще се види

Коментар

r.punto написа:
              ниски 13 друг път....направи гумите на 1,5 налягане и караи правилно....то ще се види
              и ти ще му купиш нова турбина на 1.5 ми се струва , недей дава такъв акъл че скъпо
              Power Under Pressure

Коментар

мисля че скоро може да съм вътре на варел и малкода има игра с кранчетата и да видя едни 15ски да набода и да видим ще припадат ли както пише по книгитееее

Коментар

гумите на налягане 1,5 ....не буста...не се мори с интериора оправи скоростния лост да е правилния размер да не те бави при превключване...караи както трябва и това е...

Коментар

r.punto написа:
                    гумите на налягане 1,5 ....не буста...не се мори с интериора оправи скоростния лост да е правилния размер да не те бави при превключване...караи както трябва и това е...
                    багажника му е пълен с какви ли не боклуци , като прбаваш и резервна гума и седалки - още 25 кила , усеща се аз губя 0.7 десети само от 1 пасажер г колата
                    Power Under Pressure

Коментар

и накрая това кранче ще ти го завра в задния двор!!! прави го на ОПЕЛ (ВАРЕЛ) и ще припадат още повече само кранчето не бътай че ми писна да сменям бутала и кво ли не... намери една ск. кутия от ХГТ или купе 2.0 16V турбо пък другото остави на мен

Коментар

JacK`DanielS написа:
                        и накрая това кранче ще ти го завра в задния двор!!! прави го на ОПЕЛ (ВАРЕЛ) и ще припадат още повече само кранчето не бътай че ми писна да сменям бутала и кво ли не... намери една ск. кутия от ХГТ или купе 2.0 16V турбо пък другото остави на мен
                        мислиш ли че ще се справиш с скоротите аз до ден днешен не съм чул да има траен резултат от правена Гт кутия
                        Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                          JacK`DanielS написа:
                          мислиш ли че ще се справиш с скоротите аз до ден днешен не съм чул да има траен резултат от правена Гт кутия
                          небой се имаме опит

Коментар

JacK`DanielS написа:
                            r.punto написа:
                            старт със саксото имаше ли
                            имаше... и Саксото припадна барабар със шотовете си!
                            Хахаха младеееежи успокойте се малко, че пак сектанщина виждам ! Ти на тея големите дупки дет светят припадане ли викаш бе :D Тая неделя ако искате заповядайте да демонстрирам отново пунтото с колко КОЛИ ПРИПАДА !!! Тоя клип е от най-добрия старт на пунтото като не съм пръскал нитро от 1ва. Рушееее къде ма стигаш на 2ра, че и да ме подминаваш бе хахаха ша ма умориш. Ние на летящ като пускахме не можеш да мръднеш 1 калник пък от старт си ма бил стигал :D Да не е 1 ви април беее или още ти е забавно от газовете на азота дето се надиша отзад

Коментар

||Davide|| написа:
                              JacK`DanielS написа:
                              r.punto написа:
                              старт със саксото имаше ли
                              имаше... и Саксото припадна барабар със шотовете си!
                              Хахаха младеееежи успокойте се малко, че пак сектанщина виждам ! Ти на тея големите дупки дет светят припадане ли викаш бе :D Тая неделя ако искате заповядайте да демонстрирам отново пунтото с колко КОЛИ ПРИПАДА !!! Тоя клип е от най-добрия старт на пунтото като не съм пръскал нитро от 1ва. Рушееее къде ма стигаш на 2ра, че и да ме подминаваш бе хахаха ша ма умориш. Ние на летящ като пускахме не можеш да мръднеш 1 калник пък от старт си ма бил стигал :D Да не е 1 ви април беее или още ти е забавно от газовете на азота дето се надиша отзад
                              хах брат... и на двата старта с изключение на онзи който тръгна по напред на 3та те стигам и излизам напред на 4та вярно тогава минаваме 400метра после а от летящия е много относително там по ония бабуни не съм раздавал газ че с тая гума колата се люлееше като патка а и да не забравяме че аз и бях с спукана задна гума.. ) както и да е ще има реванш ) да се надяваме че тоя път ще вкарваш скорости и всичко ще е както трябва да няма после ти тва така ти тва иначе

Коментар

както казвам 3 от 3 , пропусна, неможал и ... няма тогава , е се снима на 400 митра
                                Power Under Pressure

Коментар

Working...
                                X