s00rry написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проект Пунто ГТ1
Collapse
X
-
amatior написа:s00rry написа:ами цялата работа е че единия турбопът на едната снадка от голямото налягане нещо скобата я нямаше кадето трябваше да е или .. и аз незнам кво точно се е случило или не е завивана и от там изпуска като надуе турбината въздух днеска го оправих мислех че е от кранчето ама не еще го наглася налягането пак на колкото си беше и така .. не вярвам да е проблем .., а интересува ме еи ся направих няколко ръна направи ми впечатление като че ли.. на 2ра 1бар боост на 3та 1.2 ? нормално ли е ?
Коментар
-
r.punto написа:понеже има много лошо сниман клип във в бокс пише че саксото е с нитро....но нищо не можах да разбера то клипа..браво значи щом саксото дава 15 ски и го изпреварва пунтото добре е работата...оправи старта...ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Bavno_PuntoGT написа:Ейййй Росенйее къде по търновските улици 200 ще ковете,пунто с чип върви колко 2,8 на кантар са ,ти ще му спреш тока направо на дядо (В)анусГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
братле трябва да хванеш цаката на старта и повече от кола да не ти правят...аз като карах на първа винаги имаше кола кола и половина ми правеха разлика..но не пунто а бмв 3 ка примерно кола кола и половина.. на втора изравняване имаше и на трета краи...а бимата със добър стар ще го минеш пробваи го от 2 със 50км/ч...
Коментар
-
r.punto написа:братле трябва да хванеш цаката на старта и повече от кола да не ти правят...аз като карах на първа винаги имаше кола кола и половина ми правеха разлика..но не пунто а бмв 3 ка примерно кола кола и половина.. на втора изравняване имаше и на трета краи...а бимата със добър стар ще го минеш пробваи го от 2 със 50км/ч...ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
първа 3 пъти прекъсвача , веднага 2 ра и , останалото е лесно , първо обаче пълната гас и яко спирачки за да загрееш гумата малко поне в тоя стурдщо побоксува ама и ще се изтрелва няма да я чакаш на първа докато си буксува , превъртили на първа и удари ли прекъввача , веднага 2 раPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:първа 3 пъти прекъсвача , веднага 2 ра и , останалото е лесно , първо обаче пълната гас и яко спирачки за да загрееш гумата малко поне в тоя стурдщо побоксува ама и ще се изтрелва няма да я чакаш на първа докато си буксува , превъртили на първа и удари ли прекъввача , веднага 2 раГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар