Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проект Пунто ГТ1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

s00rry написа:
    ами цялата работа е че единия турбопът на едната снадка от голямото налягане нещо скобата я нямаше кадето трябваше да е или .. и аз незнам кво точно се е случило или не е завивана и от там изпуска като надуе турбината въздух днеска го оправих мислех че е от кранчето ама не е ще го наглася налягането пак на колкото си беше и така .. не вярвам да е проблем .., а интересува ме еи ся направих няколко ръна направи ми впечатление като че ли.. на 2ра 1бар боост на 3та 1.2 ? нормално ли е ?
    Това е като моя бивш контролер, на сечения, на вяка нагорна скорост дигаше буста, но опраихме с нормално кранче.

Коментар

старт със саксото имаше ли

Коментар

r.punto написа:
        имаше... и Саксото припадна барабар със шотовете си!

Коментар

amatior написа:
          s00rry написа:
          ами цялата работа е че единия турбопът на едната снадка от голямото налягане нещо скобата я нямаше кадето трябваше да е или .. и аз незнам кво точно се е случило или не е завивана и от там изпуска като надуе турбината въздух днеска го оправих мислех че е от кранчето ама не е ще го наглася налягането пак на колкото си беше и така .. не вярвам да е проблем .., а интересува ме еи ся направих няколко ръна направи ми впечатление като че ли.. на 2ра 1бар боост на 3та 1.2 ? нормално ли е ?
          Това е като моя бивш контролер, на сечения, на вяка нагорна скорост дигаше буста, но опраихме с нормално кранче.
          ние разчитаме само на гейта... и колата е нагласена на висока предавка 4-та например на фул буст...

Коментар

r.punto написа:
            абе първа и втора на старта много дарпа а пунтото копае адски ама като сложя трета и го застигам и минавам напред ама с по хубави гуми и нормална кутия резултата ще е доста по добър според мен ,
            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

понеже има много лошо сниман клип във в бокс пише че саксото е с нитро....но нищо не можах да разбера то клипа..браво значи щом саксото дава 15 ски и го изпреварва пунтото добре е работата...оправи старта...

Коментар

r.punto написа:
                понеже има много лошо сниман клип във в бокс пише че саксото е с нитро....но нищо не можах да разбера то клипа..браво значи щом саксото дава 15 ски и го изпреварва пунтото добре е работата...оправи старта...
                поо принцип саксото дава 15ски без нитрото с нитрото незнам 14.5 може би нещо такова каза .. а иначе имаше 3 старта от който единия тръгнах по късно .., втория втората не влезе и третия беше що горе по добре ама това на клипчето мисля че беше старта когато тръгнах по късно... а иначе вчера се пусках с една хсара втс 2.0 16в 170 коня на бай миш.. и там резултата е същия долу горе .. 1 ва и 2ра откъсва напред но към края на втората го настигам и го вземам от по рано излизам напред но той не превърта а туй копае кат лудо ще мисля за по нататък за по хубави гуми че тия са леш.. ся ме предизвиква едно 2.8 ванос с 18ски ..? според вас какъв ще е резултата до сега не съм се пускал с 2.8 едно момче което се е возило в пунтото и в бмв то каза че работите били на кантар след 200 ще ме отвее според мен ама до 200 ще го препарирам

Коментар

Ейййй Росенйее къде по търновските улици 200 ще ковете,пунто с чип върви колко 2,8 на кантар са ,ти ще му спреш тока направо на дядо (В)анус

Коментар

Bavno_PuntoGT написа:
                    Ейййй Росенйее къде по търновските улици 200 ще ковете,пунто с чип върви колко 2,8 на кантар са ,ти ще му спреш тока направо на дядо (В)анус
                    ами то мястото е само едно..., след търново на правата до сити инвест бензиностанцията.. кадето е или на бряста към габрово само там иначе на др места няма

Коментар

братле трябва да хванеш цаката на старта и повече от кола да не ти правят...аз като карах на първа винаги имаше кола кола и половина ми правеха разлика..но не пунто а бмв 3 ка примерно кола кола и половина.. на втора изравняване имаше и на трета краи...а бимата със добър стар ще го минеш пробваи го от 2 със 50км/ч...

Коментар

r.punto написа:
                        братле трябва да хванеш цаката на старта и повече от кола да не ти правят...аз като карах на първа винаги имаше кола кола и половина ми правеха разлика..но не пунто а бмв 3 ка примерно кола кола и половина.. на втора изравняване имаше и на трета краи...а бимата със добър стар ще го минеш пробваи го от 2 със 50км/ч...
                        ще трябва да се потренира малко .., с по плавно подаване на газта си мисля че ще стане по добрее а бмв то е 3ка 2.8 на 18ски тряя да го видим тия дни.. и ще споделя резултата до де не е паднал снега :P

Коментар

Няма плавно подаване тука, не е атмосверка това.Сцепление търси с асфалта.
                          4 бири и турбината да свири

Коментар

първа 3 пъти прекъсвача , веднага 2 ра и , останалото е лесно , първо обаче пълната гас и яко спирачки за да загрееш гумата малко поне в тоя стурдщо побоксува ама и ще се изтрелва няма да я чакаш на първа докато си буксува , превъртили на първа и удари ли прекъввача , веднага 2 ра
                            Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                              първа 3 пъти прекъсвача , веднага 2 ра и , останалото е лесно , първо обаче пълната гас и яко спирачки за да загрееш гумата малко поне в тоя стурдщо побоксува ама и ще се изтрелва няма да я чакаш на първа докато си буксува , превъртили на първа и удари ли прекъввача , веднага 2 ра
                              ами ще пробвам.. ама тия гуми и да стоплят и да не стоплят .., няма голяма разлика незнам що са такива дарвета уж бяха си меки не бяха някой изпечени маршляци а грам ги неа ..

Коментар

добър старт с пунто гт е вятър работа...на този студен асфалт няма кка да държи лятна гума...пробваи от 3000 или 4000 обр.да тръгваш или да държиш между 3-4000обр. ... и трябва бързо да сменяш скорости и да пускаш съединителя бързо...

Коментар

Working...
                                X