при надув ... има някъв странен страскящ звук на изпускащщ въздух ..., и някой пат надува на 0.6 на 0.8 някои пътна бар мн странно прегледах вакумите няма извадени прегледах блоу офф да не би да оттърва ама като я наствойвахме не отърва пробвах с друг сащата работа..., чудя се от де при надув може да издиша тутбопътищата са метални едва ли е от там от кулер ане е невежда ме мисалта на кранчето ама трябва да се разрови добре а ся няма време и се стъмва много рано
Някой беше писал че има такъв проблем със странен звук и падане на налягането и в последствие се оказа че се сплесква маркуча преди турбото от вакуума. Виж и при теб да не е нещо такова. А при мен имах такъв случай:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...=asc&start=180
неска го поразрових .. боостконтролера прави некви въртели , ама валеше и нямаше как да я настъпя че мн движение и хлъзгаво такова едно ... ) скоро ще влиза май за скоростна кутия че тая даде фира..
неска го поразрових .. боостконтролера прави некви въртели , ама валеше и нямаше как да я настъпя че мн движение и хлъзгаво такова едно ... ) скоро ще влиза май за скоростна кутия че тая даде фира..
аз мисля че казах че буст контролера не става ама .....за защо си го пипал да те питам след като веднъш беше настороена или вече ти малее
ами цялата работа е че единия турбопът на едната снадка от голямото налягане нещо скобата я нямаше кадето трябваше да е или .. и аз незнам кво точно се е случило или не е завивана и от там изпуска като надуе турбината въздух днеска го оправих мислех че е от кранчето ама не е ще го наглася налягането пак на колкото си беше и така .. не вярвам да е проблем .., а интересува ме еи ся направих няколко ръна направи ми впечатление като че ли.. на 2ра 1бар боост на 3та 1.2 ? нормално ли е ?
с този контролер толкова аз това го обясних и на джак
това еку нали има втори чип за еку-бууст контрола?острича трябва да стане за там, и да може да се мапне бууста, сложно е определено, но няма нищо общо като бързина нито с кранче, нито с външен бууст контролер По-добро от ЕКУ бууст контрола няма .
с този контролер толкова аз това го обясних и на джак
това еку нали има втори чип за еку-бууст контрола?острича трябва да стане за там, и да може да се мапне бууста, сложно е определено, но няма нищо общо като бързина нито с кранче, нито с външен бууст контролер По-добро от ЕКУ бууст контрола няма .
99% от хората искат да карат на малкък буст , а при гонки на по голям няма как да стане с чип острича става идеално Но и аз съм с кранче за всеки случей , ако някой ме накантари
и за две карти има начин, оттам откъдето си взел острича има едни приставки с по-голям чип и с едно кабелче може да се подава маса и да се минава от карта на картато и тук може да има такива, но не съм търсил, а и който се занимава с компютърна техника ще може да го направи
и за две карти има начин, оттам откъдето си взел острича има едни приставки с по-голям чип и с едно кабелче може да се подава маса и да се минава от карта на картато и тук може да има такива, но не съм търсил, а и който се занимава с компютърна техника ще може да го направи
При преминаване трябва колата да е изгасена,което е малък минус.
uno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
trabant 601 69'
най ефтиния вариант е с каранче , както съм аз и както са 99 % от хората ми, не са скъпи и винаги си можеш да варираш с буста Тука често чупят турбини щото карат с 2 ръка и на хората няма да им се занимава всеки път да идват да им коригирам буста Да това е добро за мен но не и за хората Мисля че ме разбираш на къде бия
Коментар